Konu: Geri: Şikayet-Öneri Paz Ocak 11, 2009 3:04 am
Siyaset bölümü neden yasak ? Siyaset konusunda herkesin farklı düşünceleri olabilir ve bunu tartışmak yanlıştır.. Çünkü bu forum barış için kurulmuşsa siyasetin kötü konuları onu kirletmemelidir.. Ayrıca siyaset çok kişisel bi konudur,özeldir.Değiştirelemez.. Hiçbir forumda olmadıgı gibi bu forumdada siyaset konuşulmamalıdır.. İsraile olan tavrınızı da kişisel olarak imzanızda belirtebilirsiniz..
Diğer adminlerle konuşmadık ama benm fikrim böyle //
Mod
Konu: Geri: Şikayet-Öneri Paz Ocak 11, 2009 7:22 am
Siyaset derken biz kötü konularını söyleyelim forumda tartışalım kavga çıkaralım demiyoruz ki.Siyasi konuları tartışmıcaz konuşcaz.Kendi fikirlerimizi kabul ettirmek için savaş çıkarcak halimiz yok.Siyaset özledir.Tamam ama o özel bizim ülkemizi yönetiyor.Bu durumda bizimde bu durumlardan haberimizin olması gerekmez mi??Olayları arkadaşlarımızla burada konuşarak değerlendirmemiz yanlış birşey mi??
~Admin~
Konu: Geri: Şikayet-Öneri Paz Ocak 11, 2009 8:13 am
aslında melisa serenad haklı siyaset konularıyla forumumuzu kirletmeyelim...fakat onun yerine biz haber bölümü açarsak orada siyaset+gündem konuları olabilirr
Mod
Konu: Geri: Şikayet-Öneri Paz Ocak 11, 2009 8:26 am
Siz bilirsiniz benimki sadece bir önemeydi zaten.O diğer sölediklerim konusunda birşey söylemiycek misini? Siteye giriyorum paylaşım yapılcak,ilgilenilcek konular ksıtlı bi kaç arkadaşımada göstermiştim.Daha geniş çaplı olsun .Gençlikle alakalı şeyler daha fazla olsun.Tv ye yüklenmişiniz dediler.Hayvanlar falan olsa güzel olur.Bide Trendy bölümü açalım diyorum.Her hafta Trandy de ne varsa belirtiriz bu da mesajımızın Trendy de yayımlanmasına yardımcı olur.Modaya ağırlşık verelim.Moda magazin bir arada olunca çok karışıyor.Öff canım sıkıldı ya.Benden bu kadar ne diyim...
Mod
Aktiflik Puanı:1729
Konu: Geri: Şikayet-Öneri Ptsi Ocak 12, 2009 4:51 am
Sitedeki konular artırılmalı bencede bu gençlik forumu daha gençlere yönelik şeyler koymalıyız.Örneğin bir sözlük bölümü olabilir ve ya bugün neler olmuş bölümleri gündem olsun yerel gazete bölümü olsun,telefon bölümü yada tüm teknolojiyi içine alan teknoloji bölümü,yemek tarifleri bölümü,din bölümü,eğitim,hobilerimiz bölümü,Youtube bölümü,basketbol,voleybol,ekonomi bölümü,hayvanlar alemi,bayanlara özel bölümü,araba bölümü........yani daha da çok uzatılabilir ben bunların hepsini açalım demiyorum ama daha çok ilgi çekici bölümler açmalıyız yani herkesi bir şekilde ilgilendiren bir konu vardır ve bizim siteye girip üye olmalarını sağlayalım
Mod
Konu: Geri: Şikayet-Öneri Ptsi Ocak 12, 2009 9:15 am
Söylediğin bölümler çok dikkat çekici ve birçok ilgi alanını içeriyor.Bencede açılsa çok güzel olur.Günde 5 paylaşım yapın diyosunuz ama kısıtlı,sınırlı kalmışız.Tv ye bağlıyız gerçektende .Biraz açılalım şöyle.Her konu bizi ilgilendirsin.Siyaset bölümünü gerçekten çok istiyodum ama olmadı.Hayvanlar,Yemek Tarifleri ve Youtube bölümü inşallah olur...
Mod
Aktiflik Puanı:1729
Konu: Geri: Şikayet-Öneri Salı Ocak 13, 2009 1:01 pm
İnşallah olur...Zaten bu dediğim konular açılmalı bence konular ve paylaşımlar senin dediğin gibi kısıtlı ve gerçekten Tv bölümüne çok yüklenmişiz orda sayfalarca konu var.Biraz açılmak şart.Hem bu konular açılırsa daha çok ve her yaşta üye toplayabiliriz.Birde siteyi daha çok renklendirelim ilgi çekici kılalım...(Biliyorum artık benden sıkıldınız ama her şey site için...)