Konu: Geri: hayallerin peşinde... Salı Ara. 30, 2008 8:47 am
sakın deme deme deme valla oraya gelirim basarım evini :d
~Admin~
Konu: Geri: hayallerin peşinde... Salı Ara. 30, 2008 9:02 am
gell anam gell ewde yer varr
~Admin~
Konu: Geri: hayallerin peşinde... Salı Ara. 30, 2008 9:50 am
şimdide o 4 kişiyi takdim ediyimmm fakat bi süpriz yapıp birini daha kattım yani 5 kişi öncelikle bu kişileri tanımadığınız için bi kaç foto koydumm umarımm beğenirsinizz 2. msjda da karakter bilgilerini yazıcağım
karakter tanıtımı ilk sayfada
Mod
Aktiflik Puanı:1729
Konu: Geri: hayallerin peşinde... Salı Ara. 30, 2008 10:17 am
yeni oyuncularımızda belli olmuş raul ve miguel de eklenmişsin ne güzel ne güzel artık koyarsın senaryoyu demi canısım
~Admin~
Konu: Geri: hayallerin peşinde... Salı Ara. 30, 2008 11:23 am
4.BÖLÜM
atiye:günaydın millettt herkes:günaaaaaayyyyyddddııııınnnnnn!!!! atiye:herkes sıraya geçsinn ewt sağ baştan say 1-2-3..... atiye:hilal ve oğuz dışında herkes burdaa oğuz:salonun girişinden bağırarak:kimm demiş yokuz diee bakın biriciğimle beraber burdayızz atiye:hoşgeldinizzz aşıklar geçin sıraya oğuz:siz isteyin yeterkiii hocaaaaaaaam atiye:şeyy hilalcim sn müjdat hocanın aynıa git hilal:ndn hocam atiye:gerekli açıklama orda yapılır sna tmm mı cnm hilal:ii pekii oğuz:bnde gidim mi atiye:hyr geç yerinee sn oğuz:tmm ya ne bağırıyonn atiye: off oğuzz bırak şu şımarıklığı geç hadii.Yaa bu tan nerdee offf tan:biri bni mi çağırdı atiye:ooooooo beyfendi teşfik edebildiniz sonunda tan(ayaklarına kapanır):lütfeeeeeeeen sna yalvarıyorum bugünn kavga etmiyelimm lütfeeeeeeeeeeeeeen atiye:noluyo yaff kalk ayağa tmm tmm yok kavgaa hadii başlıyalım artıkk tan:olurr ilk önce eğzersiz hareketleri yapıcazz haa bu aradaa atiye:ya dur bn dicem tan:hyr ben atiye:yaa hyr bnn berk:ohooooo biz bu çifte kumruları bekliyeceğimizee oğuzdan alırız haberi oğuz:şansınıza küsünn arkideşlerrr bnde bilmiorumm amlum aşkımın yanındaydımm berk:offfff tan:ii tmm sölyee (sessizce) cadı nolcak atiye:ne dedin sn tan:çook güzlesinnn dedim atiye:asıl ma bna bn snin bildiğin kızlardan deilim:D tan(yere bilerek düşer ve ayaklarını havaya kaldırır) atiye:naptığını sorabilir miyim tan:beynime kan gitsinde snden kurtulayımm atiye:hııı ozmn bn sni tutmim devam et dewam tan(ayağa kalkar):yaaaa ndn bennnnnnnnn ndnnnn serenay:ee artık söyleyin şu mühimmm haberii atiye:tmm söylüyorumm amerikadaki özel dans okulunu hepiniz biliorsunuzz herkes bi ağızdan:eeeeeewwwwwweeeeeeeetttttttttt atiye:hıh işte ordan 5 öğrenci gelicekk bi hoca 4 öğrencii belçim:kız erk ?? atiye:hoca erk öğrencilerin 2si kız 2si erk belçim:yakışıklılar mı bariiii berk:yakışıklı olsa nolcak belçim:ne mi olcakk KARİYERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM berk:snin kariyer düşkünü olduğunu bilmezdim belçim:herkesin olduğu kdr bnmde var berk:ii ozmn git biriyle çık sonrada 2 dkkada ünlü ol! belçim:emin o löyle yapıcam tan:offffffff bi susun bee alla alla -------------------------------- hilal müjdat hocanın kapısını çalar müjdat hoca:girrr!! hilal:bni çağırmışsınız hocam müjdat hoca:hah gel kızım geçmiş olsun hilal:sağolun da bni ndn çağırdınız bi sorun yoktur inş. müjdat hoca:bu nasıl söylenir bilmiyorum ama artık dans etmeni istemiyoruz hilal:neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! müjdat hoca:sakin oll üzgünüm ama bu böylee ii dans edemiyorsunn hilal:ama geçen gün... müjdat hoca:geçen günü bırak bu gün böyle tmm mı şimdi topla eşyalarını ve çık git hilal ağlıyarak odasına koşar kapıda tan'ı görür umut dolu gözlerlee bakıyordu ki tan suratını çevirdi hilal bunun üzerinee iyiceman sinirlenip ağladıı o geceye kdr hep ağladıı....
-------------------------- tan:hocam böyle kovarcasına söylemeseydiniz keşke müjdat hoca:bunu yapmasam hastalığın yüzünden desem lanet eticek hastalığına böylesi daha ii tan:ama çokk ağırr müjdat hoca: bnde biliyorum ağır olduğunu ama yapmak zorundaydım tmm mı şimdi çık şu odadan ve bni yalnız bırak tan:ama.. müjdat hoca:aması yokkk çıkkk!!! tan:pekala
---------------------------- atiye:noldu ne bu bağırış tan:hoca hilali kovduu atiye:neeeeeee en iyi dans eden öğrenciyi kovdu mu tan:hastalığı... atiye:haaaaa şu mesele ama bn sandımkii tan:sandığın gibi deil işte iş ciddi atiye'nin gözleri dolmuştu : ama neden böyle kovdu hastalığının sbp oldunu söleseydi yaa tan:offffff ne bilim bn yaa kendince haklı olduğunu sanıyor iştee atiye:tmm sakin ol gel sna kahve ısmarlıyayım tan:cnm hiç bişe istemiyor atiye:gel dediysem gel işte o kdr tmm mı tan:emredersiniz hanfendi atiye:emretcem tabii tan: -------------------------------- oğuz:aşkım çıkar mısın şu odadan nolduu bi anlat hilal(ağlıyarak)ğuz git başımdan oğuz:hilal aç şu kapıyı yoksa kırcammmm hilal:rahat bırak anlamıyor musun oğuz:demek öyle ii hayatının sonuna kdr rahat bırakıyorum snii (gözünden bi damla yaş süzülür) hilal:oğuzzzzzz dur bekleee oğuz:çok geççç hilal(olduğu yerde yere çöker sessizce):snde mi oğuz snde mi bni bırakıp gidiyorsunn ----------------------------------- AMERİKADAN GELEN YENİ ÖĞRENCİLAR
betül:çook merak ediyorum türkiyeyii 15 yaşımdan beri hiç görmedimm.bi yandanda amerikadan ayrılmak offffff merve:yaa öylemii bn her yaz gidiyordum şimdi ise temelli burdayızz off özlicem amerikadakileri ve amerikayı can:aaa yapmayın kızlarr birasda türkiyeyi katarız birbirine fena mı merve:sn sus snin yüzünden neler geldi başımıza betül:ewt yaa reswmen okuldan kovulduk şimdi ise türkiyeye geldik off can:tmm ya atıom bn kendimi mesut:off bi susun bee uçağpa bindiğimizdne beri dırdırdır ne bu yaa kafa bu kafa mehmet:cidden mi biz onu yumurta sanıyordum mesut:mehmet kalk ayağıya mehmet:şey neden mesut:kalk diyorumm mehme:tmm da nereye mesut:bakar mısınız hanımefendi bu beyfendiyi uçağın deposuna götürürmüsün orda kalcak istanbula varana kadar hostes:tmm beyfendii buyrun küçük bey mehmet:ama bu hiç adilce deil mesut:yürüü hadii farelerle ii dost olursunuz mehmet:alıcanız olsunn mesut:eyw. hostes burdan beyfendi mehmet:snin o beyfendi diyen dillerini yesinler bebek hostes öyle bi osmanlı atarki mehmet'in başındak uşlar döner mehmet:elin çokk ağırmış hostes:geç şuraya pislik herif mehmet:ama güzelim bu güzelliğe yakışmıyo pislik fln yakıştıramadım hostes deponun kapısını açıp mehmeti iter:kal burdada aklın başına gelsin gerizekalıı nolcakk mehmet:yeterkii snin elindne gelsin bu ceza güzelimm hostes:sn sn sn gerçektne çokk iğrenç bi yaratıksınnn mehmet:tevecülünüzz ------------------------------ merve:hostes acaba ne haldedir can:ne olcak ya mehmetin yanında yada osmanlı tokatı yedirmiştir playboya betül:bncede ama osmanlı yemiştirr eee nede olsa türk kızları merve:bncede can:ama sn öyle deilsin dimi mervecim:D merve:mehmete ne yaptığımı hatırlamıyosun galiba can:uuuuuuuu ne tekmeydi ama merdivenlerden bi uçtuu bi haftalık rapor aldı zavallı merve: eee hakedene verilir ders can:ewtt bitanemm betül:yaa dimi ---------------------------------
demet:hilal neden yerdesinn neler olduu hilal:ne olacakk okuldan atıldımmmmmmmm hemde hiç bi sebep yokken demet:neeeeeeeeeeeeeeeeeee!! nasıl yanii olamaz böyle birşey yanlışlık olmuşturr çok saçma buuu hilal:ewt saçma ama gerçekk demet:sn dur bn müjdat hocaya gideyimm hilal:ya bırakk değmezz zaten kovuldum ne yapsakta olmıcakkk demet:ama ağlamaa kıyamam cnm yaaa hilal:offff ndn bn şeker hastası olurum ölümden dönerimm okulumdan atılırımm vee demet:vee ?? hilal:oğuz bni terk ettiiiii demet:neeeeeeeeeee nasıl yaa Allah'ım bn hiç birşeye anlama veremiyorumm hilal:bna yardım eder misin valizimi topluyalımmm demet:tabii olur ama gitmeni hiiiiiiiç istemiyorumm hilal:napalım kaderrrrr serenay&pelin&naz:noluyo burdaa demet kısa özetle naaltır herşeyiii serenay:biiiiiiiiiippppp Allah'ım ya bu ne bee hemde hepsi üstüstte naz:bn gidiyorumm müjdat hocayaa pelin:bnde gelcem bii nsan sebepsiz okuldan atılır mıı üstelik millet neler neler yapmıyoo hilal:bırakınn yaaa boşwerinnn serenay:saçmalama nasıl boşwerelim sn bizim arkadaşımız kardeşimizsinn naz:ewt cnm biz sni bırakmayız pelin:aslaa bırakmayızz ve doğruca müjdat hocayaa hadii millet
belçim&hazal:kızlar noluyo burdaa naz:gelin yolda anlatırızz ------------------------------------- müjdat hoca:girinnnnnnn hazal:bize hilalin neden okuldan atıldığını açıklar mısınız müjdat hoca:i dans edemiyor naz:bırakın hocam yaa nasıl ii dasn edemiyor biliyorsunuzki okulun en iyi dansçılarından hilal müjdat hoca:offfffff size hesapmı vericem bn yaa çabuk terk ewden burayıı belçim:bu haksızlıkkkkk demet:tmm kızlar sakino lun çıkalım hadiii bundan bize hayır gelmezz
------------------------------------ pelin:hocaaamm hocamma bi kabar mısınız tan:ewt pelin nolduu pelin:hilalin ndn okuldan atıldığını öğrenmek istiyoruzzz atiye:bunu size açıklayamayız naz:yaa ndn yaaaaaaaa atiye:çnk açıklayamayızda ondan hazal:yaa lanet olsunn yaaaaaaaaaa tan:Sakin olun kızlarr atiye bn ndnini söylicem atiye:ama... tan:aması yokk kızlar hanii geçen gün hilal hastaneye kaldırıldı işte ogün doktor hilalin yorulmaması gerektiği ve dasn edemiyeceğini söyledii bizde yıkıldık hocada hilale kovulma hikayesini söyledi güyaa hilalin iyiliği içinmiş belçim:kızz periişaaaaaan oğuzda terk etmiş onu atiye:buna inanmam naz:malesefki öylee ----------------------------------------
yeni gelen öğrenciler hava alanında özel bi araçla dasn okuluna giderler ve direk müjdat hocanın yanına çıkarlarr müjdat hoca:sizee bidaha gelemyin demedim mi mesut:afedersiniz hocamm biz gelmiştik ama müjdat hoca:haa sizmiydiniz tmm tmm geçin içeriyee mesut:neler oluyo hocamm müjdat hoca:boşwer mesutt ee neler yapıyosunuz bakalımm kalıcak yeriniz var mı mesut:malesef yok müjdat hoca:hmmm tmm o zmn bizim okulun yurtunda kalcaksınız ztn diğer öğrencilerle mesut:bu güzell bu arada bu can,bu merve,bu betül bu daa en haylazı mehmet mehmet:memnun oldumm hocamm merve:yalaka mehmet:snsin o yalaka tmm mı merve:off tmm tmm sus -------------------------------------
berk:noldu oğlumm nie ağlıyonn yengeye bişemi olduu oğuz:ewt oldu ama bna söylemiyor bnde sinirden terk ettim onuu berk:offffffffffff gene mi yaa oğuz:bu sefer ciddi berk:hıı biliriz biz o ciddiyeti yusuf:oğlum ciddenmi ayrıldınız mı hayatta inanmam yaa ahmet:şahsen bnde serhat:ee bnde inanmam sarp:bnde inanmam fırat:bnde inamıyorsam o zmn bu bi şaka dimi oğuz:keşke şaka olsaa fırat:lan olum o zmn git özr dilee oğuz:yok bu sefer alttan almıcammm sarp:offffff bırak olum bu çocuklukları oğuz:ne bırkacam ya bna defoll dicem bnde suscam bi insan 1 susar 2 susar ama 3.de patlar yaniii serhat:bnm adım serhatsa siz barışırsınız oğuz:çok zor be serhatımm
------------------------------------------- akşam olur kıslar hilalin odasnda erkekler de oğuzun odasında toplanır yeni gelenler ise bi odada toplanırlarr tan ile atiyede yeni gelenlerin yanındadırlar
merve:neden burası bu kdr sessiz atiye:bi olay oldu ondan betül:ne gibi bi olay tan:boşwerinn öyle sıradan bi olay atiye:sıradan mıı ne diyorsun sn yaa bi hastalık yüzünden kızın dans hayatı bitti atiyenin bu bağırışını hilal duydu ve yine yıkılmıştı yere çökmüş öylece oturuyorduu karşıdan oğuz geçiyordu hilali yerde görünce hızla koştuu oğuz:hilal hilal neyin var birşey söyle bu sesi duyan tan ve atiye dışarıya çıkar tan:nolduu oğuz:bilmiyorum gördüğümde bu vaziyettteydii hilal:demek hastalığımm bni dansımdan eden hastalığımm atiye:nolursun cnm kendine gel hilal(bağırarak):yaa lanettttttt olsunn yaaaaaa lanettttttttt !!! (birden hıçkıra hıçkıra ağlarr ) oğuz ise duydukları karşısındaa büyük bi şok geçiriyordu demek sevgilisi buyüzden üzgündü o ise onu yalnız bıraktı ve oda hilalle birlikte ağladı hilale sımsıkı sarıldıı oğuz:özür dilerim aşkımm affet bnii nolursun affet hilal ise hala ağlıyorsu oda oğuza sımsıkı sarılmıştıı hilal:bni sakın yalnız bırakma olur muu oğuz:ölürümde bırakmam aşkımmm
tan:hilal hadiii kalk cnm odana git yarın biliyorsunkii provalar başlıyor hilal:bundan bnane tan:snde bnm yardımcı asistanımsın bundan böylee çok yorulmak yok sadece izliceksin bazende snde dans ediceksin tmm mı hilalin o güzel gözlerinde ışık parladı birden o güzel yüüznde güller açtıı hilal:gerçekten mii tan:tabii yaa nedne olmasın tabi sn de kabul edersen hilal:dalgamı geçiyorsunuz bu fırsatı kaçırır mıyım tan:ozmn hayırlı olsun yeni işiniz bayan hilal:tşkler bayımm oğuz:tebrikler aşkımm hilal:tşklerr bitanemmmm zıplıyarak oğuza sarılır oğuz ise boğulma tehlikesi altlatmıştım
tan:kusura bakmayınn bu akşam için mesut:yok bi önemi yokk can:yaw biz dioduk bizim okul çok değişik-matrak ama burası bizim okuldandaa matrakmışş betül:desenizee çoooook eğlenicezz merve:bncede mehmet:inşALlah güzel kıslar vardırr betül&can&merve:amanAllah'ımm mehmet:ne ne yaa merve:hadii yataklara oldukça yorucu bi gündüü can:bncede mehmet:snle yatabilirmisinn merve hıı?? can:ne diyon lann mehmet:sn mervemisinn haa cinsiyet deiştirdiysen o başkaa merve:senin bn varyaa ............... mehmet:çok kibarsınn bayann sadece hyr demen yeterliydi merve:bak halaaa konuşuyoo mesut:offffffff nedir sizden çektiğimm hadiii yataklaraa tan:memnun oldum buarada mesut:bndee sizde atiyeydiniz dimi atiye:ewt memnun oldum mesut:bnde tan:neyse bizde gidelim ee nede olsa yorucu günler başlıyorr atiye:ii geceler:) mesut:i geceler:) tan:ii geceler:)
~Admin~
vavvvv snden böyle biyorummm beklemiyordum açıkçasıı ama çooook saol cnm bnm snin kadar olmasada karalıyoz işte 3-5 bişe buarada sanatçı sırasına göre deil başroll burda başrol yokk herkes her an için baş rol olabilir yaaaaa buarada merve ewt silivya:D bilemicem valla şartlar nasıl olursa öyle yapcam mehmet mervemi artık bilemem
~Admin~
vavvvv snden böyle biyorummm beklemiyordum açıkçasıı ama çooook saol cnm bnm snin kadar olmasada karalıyoz işte 3-5 bişe buarada sanatçı sırasına göre deil başroll burda başrol yokk herkes her an için baş rol olabilir yaaaaa buarada merve ewt silivya:D bilemicem valla şartlar nasıl olursa öyle yapcam mehmet mervemi artık bilemem
aşk olsun.Bnden neden böle bi yorum beklemiyodun?Ben kendini beğenmişmiyim??
zaten benim ''canım'' kankilerimde kendimi beenmiş olduğumu söledi:(
~Admin~
onlarr aynaya baktıkları için yanlış görmüşlerdir bebemm takma onlarr hem bn snin nasıl biri olduğunu biliorum kendini beğenmiş deil tam aksinee çoook iii birisinn snden beklememin nedeni sn çoooook güzel senaryo yazıosun bnm deneyimim yok sn her senaryoyu tutturuyosun birasdaa ustalık yönünden öyle dedimm kötü bi niyetim yoktu yanii
Mod
Konu: Geri: hayallerin peşinde... Perş. Ocak 01, 2009 9:28 am
Ay bebiş süper olmuş yaf.Harika bi bölümdü vede uzun çok beyendim vallah Mehmeti seviverdim bi andan neden acep??
~Admin~
Konu: Geri: hayallerin peşinde... Perş. Ocak 01, 2009 2:11 pm
acabaaa valla bilemicem heran herşey olabilirrrrrrr:D tşkler güzel yorumun için
Mod
Konu: Geri: hayallerin peşinde... Cuma Ocak 02, 2009 1:29 pm
Bişe deil bide YB en yakın zamanda gelirse hiçbişey değil ++++++ Teşekkür yani
~Admin~
Konu: Geri: hayallerin peşinde... C.tesi Ocak 03, 2009 5:28 am
bilemicem valla kimse beğenmedi galiba baksana milletin bi bölümüne 10dan fazla yorum var bnde 3-5 yorum
Mod
Aktiflik Puanı:1729
Konu: Geri: hayallerin peşinde... C.tesi Ocak 03, 2009 7:26 am
ebruuuu muhteşem olmuş kıssssssss siteye üyeliğim girmiyordu ya ondan girip yorum yazamıyordum süper yazmışsın yb yb yb yb