yawww neresii güzellll allla alla iğrenç oldu bee neyse sizimi kırcam okuyun iğrenç bölümlerii
~Admin~
Konu: Geri: hayallerin peşinde... Paz Ara. 21, 2008 7:39 am
2. bölüm
atiye=günaydınn kızlar hepsi=günaydın!! atiye=biliyorsunuzki yarışmalar var ve bunun içinde erkeklerle çalışmamız gerekiyorr kızların hepsi=yehhuuuu yubbiiiiii!!! atiye=dans etmek için bu kdr hevesli olduğunuzu bilmiodumm neyse herkes sıray geçsin büyük salonda ilk derse başlıcazz
-----------
tan=günaydın beyler herkes=günaydın!!! tan=bakıyoyumda pek neşelisiniz hayrola oğuz=bn söz hakkı almak istiyorum tan=aldın alcağın kdr söle bakalım oğuz=şimdi yarışma varya onun heyecanı var bideee sarp=kızlarrrrr tan=kesin zevzekliği herkes sıraya geçsin büyük salona gidiyoruzz serhat=yeter ki sn istee hocaların bitenesiiii tan=tmm tmm tezevrata gerek yok çocuklar
------------
tan(isteksiz bi biçimde)=günaydın atiye(o da isteksizce)=snada tan=çalışmalara mı ilk başlıyalım yoksa eşleşmeye mi ? atiye=aslında eşleşme yapsak daha ii hem yarışma gününe kdr herkes daha ii alışır birbirine hı?? tan=oluuuur bnm için fark yapmaz o zmn sn kızların isimlerini söle bnde ona göre erkekleri sölim eşleşmeyi yapalım tmm ?? atiye=ii olurr ilk olarak serenay tan=ıııı yusuf sn geç berk=güzel kızmış şanslısın yusuf=hıııı ne şans ne şans bidaha kafama ayakkabı atmasa bari berk=atmaz atmaz:D tan=bişey mi oldu yusuf=yaa hocam bu kız geçen sene bnm kafama ayakkabı atmıştıı ama serenay=ya yanlışlıkla olduu hem sn hala ordamısın?? yusuf=ya nerde olcaktım bak kafama acıyoo serenay=bnm sorunum deil sn nie ortalık yerde duruyodunn ?? yusuf=şuna bakın hem suçlu hem güçlü davacıyımm bu kızdan serenay(kolundan tutarak)=offffff geç şöyle başımın belasıı yusuf=özür dilede geçsin başımın ağrısı serenay=bak 2. ayakkabıyı bilerek fırlatırım yusuf=tmm tmm ne bağırıyonn serenay=çattık yaa atiye=tmm kesin artıkk tan=ewt susun aaaa yusuff bahçede 10 tur mu koşmak istion cnm yusuf=yooooooooooook olmazzzzzzzzz!!! tan=o zmn sus! yusuf=nie herkes bna karşı herkes=sus artıkkkk! yusuf=tmm sustum:(
atiye=tmm şimdide belçim buarada belçimm çok güzel dans ediyoo aklında bulunsun tan=bizim berkte süper dans eder ii anlaşıcaklarından eminim dimi berk? berk=bakıcazz belçim=merhaba bn belçim berk=bnde berk memnun oldum güzel bayan belçim= tşkler bnde memnun oldumm bayımm
atiye=ııı demet ahmet(çokkk sessizce tan'ın kulağına eğilir)=nolurr bn nolurr tan=ahmet sn geç bakimm ahmet(yine sessizce)=nasıl tşk etcemi bilemiyorumm çoook saolun hocam tan=çok çalışıp dans yarışmasında ii bi derece alarak ahmet=elimden gelenin eniyisini yapıcam:D demet=merhaba ahmet=merhaba
atiye=hazal tan=serhat sen geç serhat=emredersin hocamm!! tan=çok konuşma geç serhat=kalbimi kırıyorsunuz:( tan=dua et kafanı kırmadığıma serhat=tmm tmm geçtim bn tan=bi geçemedin gitti hee serhat=merhaba güzel bayan bn serhat hazal=bnde hazal m.o serhat=bi bilsen bnde ne kdr m.o hazal=neyse susalım sora zar işitiriz serhat=sn nasıl istersen güzelim
atiye=pelin tan=fırat yaniii fırat=utanıyorumm yapmayın böyle tan=sn utanacann güldürme bni pelin=amanda bnm aşkımm utanırmışş oğuz=öhööm öhööm aile falan var yanii hilal=sn sus aşkım oğuz=emredersin aşkım fırat=kılıbıkkkkkk pelin=geç bakim sn şöle hadii yaylann fırat=tmm aşkımm oğuz=bna diene bakk erkeklerin yüzkarasıı hilal(oğuzun koluna girerek)=ee son olarak biz kalmıştık bizde eşleştikk eçelim dimi yerimize oğuz=zekana hayranım aşkım:D hilal=saoll aşkım snde fena deilsin atiye=tmm herkes patneriyle sıraya girsin tan=ııı şey galiba bnle de sn patner olcaz bu durumda atiye=özel durumları işimle karışmasını istemem mecburen patner olcaz tan=bnm içinde fark yapmaz atiye=o zmn tan(atiyenin belinden tutarak)=dans edelimm
sehat koşarak müziği koyar bu müzik klasik bir latin müziğiydii herkesin eniyi bildiği dasn latin dansıydı çok zor bi dans olmasına rağmen herkess çoook güzel dasn ediyordu birden bi gürültü olduu hilal yere düştü bayılmıştı...oğuz o ksr şaşkındıkii bağırmak istedi sesi çıkmadıı herkess hilalin yerde olduğunu görünce otarafa doğru koştular.....
Mod
hilal sabahleyin geç kaldığı için yemek yememişti ee haliylede şekeri düşmüştüü ve aniden bayıldı oğuz hala şaşkındı hilal ise yerdeydi tan hemen telefonla anbulans çağırdı anbulans geldiğinde bile oğuz hala şaşkındı kendini kaybetmişti hareket edemiyordu sürekli dalıyordu berk dayanamadı oğuza okkalı bi osmanlı tokatı attı oğuz yere düştü ama yine dalıyordu normalde berki o andaa yerle bir ederdi ama şimdi ise öl gibi hilala yaşlı gözlerle bakıyordu anbulansa bindirdiler hilali.... berk:oğuz ğuz abi kendine gel bişeyi yok sadece şekeri düşmüş o kdr kendini böyle harab etme oğuz:hep...hep böylemi olacak o bayılacak bn bn ise arkasından donup kalıcam berk:yapma böyle oğuzz oğuz:neyi yapmiyyımm (bağırarak) bn onu seviyorum hemde ölümüne seviyorum söyler misin nasıl onun böyle hergünn acı çektiğine dayanayımm hıı?? tabii sn ne anlarsın aşktann sevgiden snin için 2 günlük çorap değiştirmedir aşk berk:oğuzzz biliorum sinirden diosun bunları ama kırılıyorum haberin ola oğuz:kaç yazar bee defol git snin dostluğuna mı kaldım bn defol.!!!!! berk:bunu unutma... oğuz:hıh unutmicakmışmışımm pehhh
sarp:olumm dur bi yaa biliosun sinirle söyledi onları berk:bnmde bi gururum var tmm bn anlamam sevgiden aşktan ama böyle demesi gerekmezdii sarp:off olum bi sakinleşş berk:bak bna sakinleş deme orda rezil olan sn deil bndim tmm mı şimdide bırak şu kolumu sarp:ii be ne halin varsa gör berk:öyle yapcam ztn sarp:ii
doktor hilalin odasından çıkar herkes hücumla doktora doğru koşar herkes ayrı bi ağızdan hilal nasıl?? iyileşecek mi?? gibi sorular soruyorduu doktor:bi susar mısınız önemli bişeyi yok sadece sabahleyin yemek yememiş ve kendini yoruncaa böyle oldu şimdi şekeri normal ama biras dinlenmesi gerekir
oğuz:pekii görebilcekmiyim onu doktor parlayan gözlerle bakar:neden olmasın küçük bey buyur ama çok fazla yorma küçük hanımı olur mu? oğuz:söz söz yormicam doktor:o zmn geç oğuz:çok saolunn doktor:rica ederim tan:doktor bey herşey için çoook tşkler doktor:rica ederim de hilalin dansı bırakması gerekiyor tan şaşırmış bi şekilde sorar:neden neden ama o çok ii bi dasnçı ve bunu bilirse onun için hiç ii olmazz doktor: biliyorum bunu ama onun sağlığı için bunu yapmak zorunda tan:ama pelinde şeker hastası doktor:onun hilal kadar çok büyük deil hatta günde bi iğne vuruyor ama hilal günde 4 yada 5 iğne vuruyor tan duvarı yumruklliyarak:offffffff kahretsin!! serhat:noldu hocam tan:yok bişey serhat:nasıl yo.. tan:bn gidiyorum serhat:peki hocam tan:anlayışın için tşklr serhat:gerçi öle olmadı ama neyse
-------------------------------------------
berk okulun hemen arkasındaki sahile gitmişti kış olduğu için pek kimse yoktu eline almış taşları denize fırlatıyorduu birden bi ses duydu belçim:merhaba oturabilir miyim?? berk şaşırmış bi tavırla:e şey tabi oturabilirsin belçim gülümseyerek:tşklr berk:şey ayıp olmazsa snin ne işin var burda yani bu kış günde belçim:snin ne işin var hem bn buraya her zmn gelirim ama bak şu kayalık varyaa deniz dalgasının çook hiddetle çarptığı işte orda hep oturuyorumm berk:çok zevklisin belçim:ewt öyle ama bu dalga bna küstü baksana çok hiddetle çarpıyor sakinleşmiyor berk çok saçma bulmuştu bunu ama biyandanda hoşuna gitmişti belçim:hastanedeki olayları biliorum... berk:eeee belçim:biliosun oğuz hilal için herşeyini fea edebilir canınıda berk:biliorum bunu belçim:e ozmn sorun ne ndn ona kızdın berk:yoo aslındao na kızmadım kendime kızdım haklıydı çnk bn bugüne kdr hep 2-3 günlük aşklar yaşadım ve bundan gerçekten çok sıkıldım ama napabilirim huyum bu yapabileceğim birşey yokkk belçim:ndn kalbinin sesini dinlemiyorsun?? berk:kalp...aşk... bn o defteri çoktaaaaaaan kapadım artık aşk bnm için sadece oyuncak... belçim:ndn dersem anlatır mısın anlatmazsan ndn demicemde berk tebessüm eder:diebilirsin belçim:neden?? berk:kalk kalk kalk...... belçim:noluyoo berk: nolcak dalga geli... vee dalga gelmesiyle sırılsıklam ıslanırlar belçim:yaaaaaaaa daha dün aldım bn bu montu uff yaa berk:ayyy makyajında akar şimdi snin prenses belçim:yaa dalga geçme berk:bn geçmiyom deniz çoktaaaan geçti dalgasını birlikte gülüşürler belçim:uuuuu satte geç oldu berk:aa ewt 11 olmuş hadii koşalımda yurt kapanmasın sonra kalırız bu soğukta dışarda belçim:ayyy ewt hadii koşalımm dondum ztn
----------------------------------- hastanede o gece oğuz hilalin başında kaldı ailesine haber vermediler urfadan istanbula gelmelerini istemedi hilal oğuz telefonunu çıkarıp berke msj çektii msj:özür dilerim be abi biliosun hilali öyle görünce ne dicemi şaşırdımm kalbini çok kötü kırdım ama off abii vallahi kötü niyetim yoktu bilirsin bni berk telefonuna baktı msj oğuzzdandı daha açmadan ne yazılı olduğunu anlamıştı bilee tebessüm etti berkte oğuza msj attı msj:yok be abi boşweeer sn yengemize ii bak yeter ztn haklıydınn takma bunlarıı hem bn biliorum snin ne mal olduğunu oğuz bu msja karşı msj: eyw. gardaş hadi ii geceler aşkitom o güzel gözlerini açtı konuşeyrukk rahatsız etmee tmm mı low berkten oğuzda msj msj:oooooo ii geceler size o zmn
---------------------------------- kızlar odalarında toplanmış konuşuyorlardı serenay:off hilalin durumu içimi acıtıyo hazal:ewt yaa cnm bnm nasılda sararmıştı yüzü öyle demet:siz asıl oğuzu görcektiniz çocuk nasıl harap oldu öylee belçim:berk'e nasıl bağırdı yaa öylee sinir oldum ama bi yandanda hak vermek lazımm oğuza nede olsaa sevdiği gözlerinin önünde bayıldı pelin:yaa bn korkmaya başladımm naz:yaa cnm sn nie korkuyonn sn onun kadar kötü deilisn pelin:öylede ne bileyimm naz:amannnn bırak cnm yaa böyle yapma morel yüksek olmalıki şekerde normal olsun dimi pelin:haklısın bebeeem serenay:kızlarrrrrrrrr asıl haberi duymadınızz bizim dasn okuluna 4 tane öğrenci gelcekmiş 2 kız 2 erk aynı dasn okulundaymışlar ama bunlar 2.sınıfmıilar ne olmuşsa burya gelceklermiş naz:yaaaaaa öylemii hazal:acaba yakışıklılar mı serenay:onuda git müjdat hocaya sor hazal:ayyyy 2satırlık eğlencemiz vardı onuda neysee serenay:amanda gülüm bnm üzülürmüşş bn şimdi sni güldürmesini bilirim (gıdıklıyarak:D) naz:neyse millet hadi herkes yataklarına yarınn provalar başlıyo bildiğiniz gibi serenay:offfffffffff naz:offlama hadi yataklara
Mod
Aktiflik Puanı:1729
Konu: Geri: hayallerin peşinde... Paz Ara. 28, 2008 10:56 am
vay vay süper öesi olmuş hilal de mi şeker hastasıydı ya neyse ben şu yeni gelen 4 öğrenciyi merak ediyon acaba kimler neyse artığın yeni yılı bekleyecez :Dsiz konuyu yine 2 dakkada sohbet topiğine çevirmişsiniz maşallah
~Admin~
eeeeeeee 2 deli bir olunca heryer sohbet topiği olurmuş(bu söz bnmdir alıntı deel ) ewt cnm hilal ve pelin şeker hastası malesef o 4 öğrenci varyaa uffff muhteşemlerr
Mod
Aktiflik Puanı:1729
Konu: Geri: hayallerin peşinde... Ptsi Ara. 29, 2008 10:47 am
kıs sen ebru sözleri kitabı yap yok satar valla ay zaten performans ödevlerinden vakit buldum girdim üzüldüm yazmadığına neyse cnm yeni bölümü en kısa zamanda koy bide şu dört öğrenci hakkında azcık ipucu ver
~Admin~