Konu: Sen Ford Minibüsü Bilir Misin? Paz Ara. 21, 2008 7:59 am
SEN FORD MİNÜBÜSÜ BİLİRMİSİN? > Adamin birisi sehirlerarasi yolcu tasimaciliginda kullanmak > üzere > Ford > minibüs satin alir. Ilk sefere çikacagi > gün çok heyecanlidir. > Yolculari tepelemeye doldurur ve yola > çikar. Fakat minibüsü öyle hizli > kullanmaktadir ki minibüsün en arka > koltugunda oturan 60 > yaslarinda bir > ihtiyar amca > soföre: > -"Yavrum biraz yavas gitsene kaza yapacaksin." > deyince soför heyecanla, > -"Beybaba sen Ford minibüsü bilir > misin?"der. > Ihtiyar adam > Hayir bilmiyorum" deyince soför > " O zaman otur yerinebir daha isime > karisma" der. > Neyse seyahat bu sekilde devam > eder.Ileride keskin bir > virajdan 120 Km > hizla dönünce uçuruma yuvarlanmaktan > sonanda kurtulurlar.Bu arada > minibüsteki yolculardan orta siralarda > oturmakta olan > orta yasli bir > kadin: > -"Soför bey rica ederim yavas git, evde > çoluk çocugumuz > bekliyor" > deyince soför kadina "Abla sen Ford > minibüsü bilir misin?" deyince > kadin "hayir nereden bileyim" der. Soför > bunun üzerine"O zaman sus, > bana müdahale etme" der. > Yola devam ederler.Artik minibüs öyle > süratli gitmektedir ki herkesin > yüregi agzinda soförün insafa > gelmesini bekler. Soförün saginda oturan > adam dayanamayip: -"Soför Bey, yavas gitsene canina mi > susadin" deyince soför: -"Abi sen Ford minibüsü bilir > misin?" deyince, > adam: > -"Evet ulan biliyorum ne olacak! der. > Bunun üzerine soför heyecan içerisinde > -"Iyi o zaman çabuk söyle bunun freni nerede:D