Burada anılarımızı paylaşalım.Unutmadığımız,unutamayacağımız,bi kaç gün sonra unuturum dediğimiz..
Ben konuştukça batırdım işi buyrun başlayın anılardan.Ekran siyah beyaz olsun bakim.Geçmişe dnüoz
Mod
Konu: Geri: Anılarımız... Ptsi Ara. 15, 2008 9:00 am
Ben oqula yeni basladiimda coq minik bisidim. Zeyneb die bi arkm war. Biz hep yemek wakti yemek yememek icin masanin altina qirioduk. Biqun masanin altina qirmedik parka kactik. Parkta zeynebin kafasina salincak qirdi..
Mod
Konu: Geri: Anılarımız... Ptsi Ara. 15, 2008 11:23 am
Nasıl salıncak girdi bee??
Geçen sene müzik dersine girecez.Sözlü var.Flüt çalacaz işte.Teneffüsteyiz.Bi prova yapam diyorum flütün sesi cıyyak cıyyak çıkıyo.Yandan üflüyom ortadan üflüyom olmuyo.İğrenç yani.Pek anlamam da zaten bu flüt işinden.O temizlerken kullandığın bi plastik çubuk varya işte o da evde kalmış.Napam nedem bilemedm.Çantamdan bi peçete çıkardım.İçine dolduruyom temizleyecek o.Olmuyo .Brazcık gidiyo.Ötesi yok.Aldım kalemi elime.Bastırıyom peçeteyle arkadan.Tabi bizim arkadaşlardan bazıları da toplaştı dalga geçiyo benle.Ben kan ter çabalıyom.Flüt temizleyecem.Zilde çaldı öğretmen gelecek.Peçeteyi öbür ucundan çıkarmaya çalışıyom artık.Yarısına vardı.Ama gitmiyo devamına.Öbür taraftan temizleyem dedim.Peçete ortada kaldı.Mecbur kaldık artık.Öbür tarafından çıkartacaz.Kalemle bastırıyom bastırıyom.Sıkıştı peçete .Kıpırdamıyo yerinden.Erkeklere sölüyorum bi yardım et şuna.Bulmuşlar eğlenceyi.Bide yardım mı edicek gülüyolar.Sıraya koydum flütü.Kalemi de içine.Üstten bastırıyom.Çıkartacam.Kalem flütün içine tam girdi.Bu kez kalemde sıkıştı mı flütün içine.Ben çatladım.Millet gülmekten ölüyo.Ne peçeteyi çıkarabildim ne de kalemi.Bu kez başka bi kalemi devreye soktum.Uğraşıyom tık yok.Kalktım artık başka sınıflara gidecem şunu çıkarıver diye.Rezil olmak falan umrumda deil yani.Öğretmen gelmeden hallediyim.Diorum.O sırada Kaan cık sınıfa girdi. Elimde parça parça flüt dışarı çıkıyom.Nereye falan dedi işte.Anlattım derdimi.Biliom çıkarıvercek Tamam dedi ver.Biraz uğraştı çıkmıyo yine şerefsiz kalem.O da benim gibi sıraya koydu bi bastırdı.Kalem bi fırladı flütün içinden ön sırada oturan kızın suratına.Dönmüş eğlenceyi seyrediyo.Kıkırdıyodu.Kalem bi yerine girse daha çok sevinirdim de.Suratına girdi bu da yeter Sonra peçeteyide çıkarıverdi.Pislik sonra dalgasını da geçti tabi O kadar temizlikten sonra benim flütün sesi bi güzel çıkıyodu görseniz
~Admin~
Konu: Geri: Anılarımız... Salı Ara. 16, 2008 9:27 am
hahahhaa :D meLısaa süpEr
benim anımda sen hanı röpörtaJda anLatmıstım ama onu cook sefyRum akLıma qeLdıkca buttun anıLARImı anLatrım
ben buqun annemLe carsıya gitmiştim sıkısmıstım dayanamayıp kacırdım bayaa ama sanqi 5 yıL tuvaLet yapmamıs gibee üstüm basım yas ıyyy:D:D
snRa binaya qeLdım ark.Lar noLdu dedıqınde ise
-haLı yıkadık oRdan qeLıOrUUzz Demistimm ..!
inandıLar mı bıLmıoRm ama cok sacmaydı pfF
AqLıma o qeLmıstı D:
iste busRanın cocuk saLakLık anıLarından secmeLer :D
Mod
Keşke önceden okumuş olsaydım bu anını yaff.Hani küçükken gece kaçırırırdık ya o zaman anneme halı yıkadım derdim artık XD
SüperMod
Aktiflik Puanı:191
Konu: Geri: Anılarımız... Çarş. Ara. 17, 2008 3:57 am
süpermiş ikinizinkide zuhaha
~Admin~
Konu: Geri: Anılarımız... Çarş. Ara. 17, 2008 6:34 am
HaHaa xD meLisSa inanmazLaR dı Ya ben ozaman dıodumqi anne seytan su dökdüü oLmıcaquNa göRe annem de anLıoRdu da caktıRmıoddU snRa anLasıLıoDu bennim yaptıqım..
Mod
Konu: Geri: Anılarımız... Çarş. Ara. 17, 2008 11:42 am
sufee yhaww
~Admin~
Simdi ben eve arkadaşlarımı türkçe yazılımıza çalışmak için davet etmiştim.. Sonra bisiler yiyip sohbet edicektik kolalar,Cipsler fln... Sonra Gizem adlı arkimiz (Acaip komiktir kandisi) bisi söledi biz koptuk,o arada ben dona saldım Önlüğüme fln. hep bulaştı ne halı kaldı ne çorap xD Daha sonra ben ayaklarımı altıma aldım olduğum yerden kalkamıorum:D Sonra kapı çalmasın mı gelen...Annem ve kardeşim... Tabi mecbur kalktım ve olan oldu reziLLik!!!!!
İĞRENÇTİİİİ
Mod
Konu: Geri: Anılarımız... Perş. Ara. 18, 2008 7:54 am
Ne içtin kızım o kadar ya Ya da kaç senedir tutuodun diyim
~Admin~
Konu: Geri: Anılarımız... Perş. Ara. 18, 2008 11:17 am
HaHaa xD Allah canını aLmasın aSLı sen bendende beTeR cıktın
Mod
Aktiflik Puanı:1729
Konu: Geri: Anılarımız... C.tesi Ara. 20, 2008 3:09 am
melis,aslı ve büşra valla anılarınız süpermiş
~Admin~
Konu: Geri: Anılarımız... C.tesi Ara. 20, 2008 3:15 am
saGoL beebeem xD süper mi berbat mı irencLık mı ??xD
Mod
Konu: Geri: Anılarımız... C.tesi Ara. 20, 2008 3:19 am
Hee valla büşra bizimkiler iğrençlik galiba anı deilde rezilli yaf:zuhaha: Bitae daha işte ...
İkinci sınıfı yeni bitirmiştim.Yaz tatilinde Erdemli'ye anneanlemlere gitmiştik. Bacak kadar çocuum o zamanlar.İpnelik yüzümden akıyo Yaz tatillerinde anneanemlerde çok kalırdım.Arkadaş falan fazla oralarda.Yalnızlıkta çekmiyom.Anneannemle görüştük işte.Dışarıda çocuklar oynuyolar.Anneme yalvar yakar.Fırladım dışarıya.Toplaştık işte.Biraz oyun oynadık saklambaç falan.Beni keser mi .Cık.Yolun kenarında küçük bir kanal var.Çok az bi su akıyo.İçinde yengeç ,kurbağa falan var.Benim önceden tercübelerim var tabi.Korkmuyom.Bizimkiler tırsak işte uzaktan bakıyolar.Yaklaştım.Elimde taş.Nişanı aldım bi firlattım.Ben yengeçe attım.Kurbağa gitti Aslında iğrenç bişey ama.Ne bilim o zamanlar zevkli gelirdi Neyse .Bir ağaç dalı buldum.Çocuklar dikkatle beni izliyo tabi XD. Şeherli çocukları hayatınızda bişiy görmediniz mi ülen kurbağa kurtarma operasyonu yapıyomm... Uzattım kanalın içine dalı .Kurbağayı çıkardım.Koydum yolun kenarına.Ağaç dalı taştan daha işlevli geldi.Yengeci sıkıştırdım köşeye.Bacağı falan koptu.Onuda çıkardım sudan.Krbağanın yanına koydum.Bi onbeş dakka kadar geçti.Çocukların bi kaçı yapma diyo.Bi kaçı yardım ediyo Hasılat bihayli birikti.Beş tane mi ne yengeç vefat etti Xd Bi kaç ta kurbağa var onlar zor oluyo kaçıyolar. Yolda köşede yaşlı bi amca gözüktü.Bastonu tıkırdatarak geliyo.Biliom tabi kızacak görünce.Annem çok fena kızardı önce Elimdeki dalı yardımcılarımdan Burcu'ya tutuşturdum.Bak bak dedim şunuda sen kap.Fırladım ordan.Kız arkamdan baktı kaldı.Koydum kaçtım orda onları.Aradan bi kaç gün geçti .Yolda oynuyolar yine.Gittim yanlarına.Küsmüş bana.Adam bi kızmış buna bi kızmış.Babana sölicem falan demiş.Bir ay kadar kalmıştık orda sonra affetti.Şimdi en iyi arkadaşlarımdan biridir ve hala bu olayı bana karşı koz olarak kullanır
~Admin~
Konu: Geri: Anılarımız... C.tesi Ara. 20, 2008 3:28 am
zuahhahahaha xD muhtesemmm
Mod
Aktiflik Puanı:1729
Konu: Geri: Anılarımız... C.tesi Ara. 20, 2008 3:37 am
ay yazık değil miydi o kurbağalara nese yine yırtmışın
Mod
Konu: Geri: Anılarımız... C.tesi Ara. 20, 2008 4:57 am
Yırttım vallah Xd Yazık da ne bilim işte yapıyodum.Daha çok var bunun gibi kurbağa yengeç katliamımda şimdi taşlarsınız ben diye korktum anlatmıorum