İtaat ft. Rutin & F-style - Ayrılık Sonumuz Oldu şarkı sözü
Yazar
Konu: İtaat ft. Rutin & F-style - Ayrılık Sonumuz Oldu şarkı sözü Paz Ara. 14, 2008 12:45 pm
Aşk demeyin bana susun artık
Ne vardı zamanlar bizim olsaydı hep birlikte kalsaydı ellerin, Dudaklarımda o sevdiğim şarkı gel dediğim zaman gelebilseydi, Kalsaydın yanımda mahşere dek yüzünde en mutlu gülüşlerin Öyle bir rüyaki hiç bitmeyecek öyle sevgi dolu öyle derin, Bu mu kaderim hep özlemek mi seni beklemek mi; Günler geceler boyu ayrılık şiirleri söylemek mi? Bu mu seni sevmek yaşamak bu mu? Kör edecek beni aydınlığın ben alışkın değilim gündüzlere, Kalbe söz geçirmeye çalışıyorum çünkü senin adın bir kahpe Bıraktığın ada da ben şimdi tekim,hatıralar sensiz ve zevksiz Duygularımdan korkuyorum,resimlerine bakamaz oldum Şu ayna karşısında güzelliğini seyrediyordum ben çaresiz Git gide yayılır damarlarımda karşı koyulmaz acı yokluğun Bir gün hatırlayıp beni anarsan boşuna çağırma ben yokum artık Terk ettiğin günü kapımı çalarsan boşuna yorulma ben yokum artık Sana karşı tüm kapıları kitledim;o yalan sözlere ben tokum artık Kim sevdi seni benim kadar; Aşk demeyin bana susun artık
Zaman aldı götürdü seni benden,sevgini istemiştim tek senden, Ayrılık sonumuz oldu;söküp atamadım seni kalbimden
Zaman aldı götürdü seni benden,sevgini istemiştim tek senden, Ayrılık sonumuz oldu;söküp atamadım seni kalbimden
Sözler yalan be dostum sil göz yaşını Kalpler talan be dostum dik tut başını Sevmeyi;rüya sahnesi geç,her şeyi Kendini ondan alıkoyamazsın,mevlam dilini alıp konuşamazdın Üzülmeni istemek o oysaki ;sevgiyi bilmez o kahpe ki Bir senemi vermiştim uğruna hep beni kandırmış bak boşuna Elimde kalan bir parça hatıra,son bulacak bil ki bu rüya. Yokluğun anca bana acı veriyor,kalbimi dinlesem yine seni seviyor, Anlamadım ne biçim iş bu,sevgiye mahkum sorunlu mu? Aşkta bulamadım ben yolumu,rahatım kalmadı dört duvarımda Haykırdım her geçen zamanda sorgu sual sormayın bana. Kendimi bulamadım arıyorum hala,eski günleri attım sokağa yeter artık; Dokunmayın yarama, ağlamak istedim ağlayamadım ; Geçen zamanı durduramadım, geçen zamanı durduramadım Geçen zamanı durduramadım, geçen zamanı durduramadım,
itaat ft. Rutin & F-style
En son öcCcü-böcCcü tarafından Ptsi Ocak 19, 2009 9:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Mod
Aktiflik Puanı:1729
Konu: Geri: İtaat ft. Rutin & F-style - Ayrılık Sonumuz Oldu şarkı sözü Paz Ara. 14, 2008 12:46 pm
emeğine sağlık cnm
Mod
Konu: Geri: İtaat ft. Rutin & F-style - Ayrılık Sonumuz Oldu şarkı sözü Perş. Ocak 08, 2009 1:20 pm
Bişe deil b-tanem.
Konu: Geri: İtaat ft. Rutin & F-style - Ayrılık Sonumuz Oldu şarkı sözü Salı Şub. 17, 2009 11:55 am
bu kadar da olmaz yaaa. bu şarkı mc erdemin deil. sırf bunu sölemek için üye oldum bu parça " itaat ft. Rutin & F-style - Ayrılık Sonumuz Oldu " millete yanlış bilgiler vermeyin
Banliyö Records
Konu: Geri: İtaat ft. Rutin & F-style - Ayrılık Sonumuz Oldu şarkı sözü Salı Şub. 17, 2009 12:01 pm
ve ütüne üstelik " Aşkta ve yılmama susun artık" değil " Aşk demeyin bana susun artık olcak"
Banliyö Records
Konu: Geri: İtaat ft. Rutin & F-style - Ayrılık Sonumuz Oldu şarkı sözü C.tesi Mart 07, 2009 4:59 am
güzel olmus birader eline saqlık
~Admin~
Konu: Geri: İtaat ft. Rutin & F-style - Ayrılık Sonumuz Oldu şarkı sözü Paz Mart 08, 2009 7:42 am
başlık düzeltilmiştirr
Mod
Aktiflik Puanı:1729
Konu: Geri: İtaat ft. Rutin & F-style - Ayrılık Sonumuz Oldu şarkı sözü Cuma Mart 13, 2009 8:58 am
Ladrep adlı kullancı teşşekkürler...Başlık yeniden düzeltilmiştir...
Mod
Konu: Geri: İtaat ft. Rutin & F-style - Ayrılık Sonumuz Oldu şarkı sözü Ptsi Mart 16, 2009 11:59 am
Yardım için teşekkürler Ladrep.Cahilliğimize ver Sözleri kendim yazdım zaten yanlış kısımları olabilir.Başlığı düzelttiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim:)
İtaat ft. Rutin & F-style - Ayrılık Sonumuz Oldu şarkı sözü