Bu konuyu busra'yla yazıcaz. Ole solesmistik. Tabi baslik yoqtu aciim dedim.
öcCcü-böcCcü: Ya kız biliyon mu? Sema~: Neyi? öcCcü-böcCcü: Ya aslında bende bilmiyom.. Neden bu sitedeki dedikodulardan benim haberim yok kimse beni sevmioOo Sema~: Saçmalama.. Ben sana dedikoduları söylerim korkma.. Mesela öcCcü-böcCcü warya o senaryosunda çalıntı yapıyormuş.. öcCcü-böcCcü: Hımm.. Ya.............. Dmek oyle...........O ben oluyorum.. Demek arkamdan böyle konusuon... Al sana - rep.. - rep - rep.. Sema~:
ebru: Büsra İsra aslında kelmiş.. büşra: Ha? ebru: photoshop'la sac ektirmis busra ebru: Aslinda İsra kız bile değilmiş busra: yuhaa!!! ebru: Onun insan olup olmadiqindan suphe ediorum... busra:
Mod
zeynep: ey genc forum ahalisi ebru:bıyır zeynep: hadi hep beraber dedikodu yapak busra: tamam kimden bahsedelim.. zeynep: damla'Dan isra: damlayı hic sevmem salaqın teki ya.. sema: aynen gıcık. o saclarini yolasim gelio.. melis: caputluyu ustune salasim qelio.. busra: basina bela olasim qelio.. sibel: damla kim? zeynep: walla bende bilmiyom.. siz tanıyonuz mu site: yooo site:
Mod
zeynep: ey genc forum ahalisi ebru:bıyır zeynep: hadi hep beraber dedikodu yapak busra: tamam kimden bahsedelim.. zeynep: damla'Dan isra: damlayı hic sevmem salaqın teki ya.. sema: aynen gıcık. o saclarini yolasim gelio.. melis: caputluyu ustune salasim qelio.. busra: basina bela olasim qelio.. sibel: damla kim? zeynep: walla bende bilmiyom.. siz tanıyonuz mu site: yooo site:
-------------------------------------------
Looo beny iycene saf yapmışınız oLmadı böle
şaka laa süpR yazmışın iffeRim keeLLLLeeeeŞŞŞ
Mod