gençforum ailesi toplantıda ve herkes var diye kabul edin Büşra:Sizi buraya çağırmamızın sebebi.. Herkes: Büşra:Ama cnm böyle bakarsanız ben konuya giremiyecem.İsraa bakma öylee İsra:Ne yapalım cnm sağolasın büşra(ben)senaryoda şaşkın şaşkın bakın diyor Büşra: konumuz Ben:Tamam değiştiriyorum senaryoyu bön bön bakın Herkes bön bön bakar Büşra : ben konuşamıyacam hahah haa haha ebru sen devam et Ebru:Şimdi ben konuya geçiyorum .Bakmayın öyle lann sinirlerimide bozmayın.Evet şimdi konumuz biliyorsunuz kriz geldi.Doğalgaza %99,9 oranında zam,elektriğe %81,3 oranında zam ,suya %59,9 oranında zam ,telefona 45,7 oranında zam geldi.Ayrıca enflasyon rakamı 5 haneli bir durum aldı.Tabi bu devletin sunumu halk olarak siz düşünün.Tabi bu kriz bizide vurdu.Yavaş yavaş konularımı kapatacağız artık ısınmak için soba kullanacağız oda çare olmaz ise gençforumu kapatacağız.
Ben:Nayır nolamaz yalan söylüyorsun Büşra:İnanmalısın yalan söylemiyor bunlar gerçekler Ebru:İNansan iyi edersin kuzum İsra:Neden,niçin ne aman daha fazla uzatamayacam 5N 1K işte. Ebru:HAdi 5N yi anladım da kim nerden geliyor Ben:Allah için uzatmayın şuncacık senaryoyu on sayfa yapacaksınız türk filmi havasına dönün Büşra:tamam kuzumm. Ben:mübâlağacûyâne konuşuyorsunuz.. Ebru:Nayır nayırr gerçekk İSra:Nayır nolmaz kör oldum beyaz giyinen var mı? biri:Benimle evlenir misiniz? BüşrA:Hepimiz mi? Biri:EVEt Herkes:Hönkk!! Melisa:O çocukla evlenemessin o fakir bize uygun değil kuzum Büşra:Biri bana mübâlağacûyâne ne demek söyler mi? Herkes öksürmeye başkar Ebru:Bin kere dedim şu havayı az ver şimdi zehirlenecez Ben:Ne yapalım cnm senin kadar usta değiliz. Büşra:Ya kim kör oldu ? Ebru:Kim bizimle evlenmek istiyor? Büşra:mübâlağacûyâne ne demek? Ben:Offfff ulan bir senaryo yazdırmadınız her yerden birşey fırlıyor bari doğru dürüst son yapalım hadi sooooo... Büşra:Durun durun durun mübâlağacûyâne ne demek tir? Herkes:Hönk! Büşra:Ne hönkü be sanki siz çok iyi biliryorsunuz ya İsra:Biz ona hönk demiyoruz ki havadasın ona hönk diyoruz Büşra:Neee! Gümmm Büşra:Anne kolum acıdı ya ühü ühü ühü Ben :SONNNNNNNNNNNN!!!
ıyyyyy,iğrennnçç ben hayatım böyle kötü bir senaryo görmedim kusura bakmayın ilk senaryo yazışım ve normelen çok kötü ha bu arada mübâlağacûyâne :abartırcasına demek büşra kızzz süpermen oldun
Mod
ya güzelimm çook muhteşem olmuş diozz daa kimse yok forumda buyüzden çok yorum gelmedii merak etme hele bi sitee şölee eskisi gibi olsunn herkes online olsun o zmn çok yorum gelir çnk gerçekten çok komikk şahsen bn çook güldüm
Mod