|~zynß~|: Allah nerdeyim ben ya? Deniz felan.. Abi beni deniz tutar yaa.. Rose: Atıcam kendimi |~zynß~|: Hoppala.. Bu Rose değil mi? Rose: Çekilin... |~zynß~|: Titaniiiicc...Rose...Jack...Rose atlarsa.. Jack boşta kalır.. Rose: Sen şaşkın şaşkın bakan şey.. Diyorum ki atcam kendimi |~zynß~|: Nolursun at kendini.. Hadi be abla.. Zaten dünya çekilmez. At kendini de film değişsin. Ben Jack'le evleniyim.. Rose:
ßuSRa ı|: Çok heycanlıyım Hannibal'la taniscam. Ay simdi bayilcam.. Hannibal: Heyecandan mi korkudan mi? ßuSRa ı|: İkisinin arasi kalbimin havasi mıydı neydi yok yok ikisinin havasi kalbimin arasi.. Of korkunca hep sarki solerim de.. Hannibal: Korkma.. Sevgilimden ayrıldım çok üzgünüm... ßuSRa ı|: Hea?! Hannibal: Ben onun icin o kadar adam öldürdüm, göz çıkarttım iğrençlik yaptım. İnsanlar benden nefret ettiler. Onu hep sevdiler..Ayrıldık.. Ben acilarin Hannibal'iyim.. ßuSRa ı|: Lan Hannibal aqlion mu sen? Hannibal: Artik ben Süt Hannibal'im. Tovbe edcem müslüman olcam. Karincayi bile incitmiycem. ßuSRa ı|: Ne bicik aksiyon bu ya....
Aslı= Nerdeyim ben? Kızlar= [ÇIĞLIK ATARLAR] Aslı= Bu çığlık.. Bu kızlar.... Olamaz.. Çığlık filmindeyim. Of İsra Of ne yaptın ya... Çığlık= Seni de öldürcem.. Aslı= Iyy.. Sıfatsız, suratsız, isimsiz şey. Suratından utanıyorsun dime yüzünü maskeyle kapıyrosun.. İşin gücün iğrençlik. Bir düzgün işin yok filmde? 2 görün çığlık attır, 2 görün çığlık attır.. Bunun için para alıyon.. Haram olsun........ Çığlık= Sen benim kim olduğumu biliyormusun Aslı= Namıdeğer çığlık zuahaha.. Adında hayır yok sıfatsız. Sen benim kim olduğumu biliyormusun.. Çığlık= Cıx.. Aslı= Hahahah.. Böyle mort ederler adamı.. Çığlık=
Dewammm
~Admin~
ßuSRa ı|: Çok heycanlıyım Hannibal'la taniscam. Ay simdi bayilcam.. Hannibal: Heyecandan mi korkudan mi? ßuSRa ı|: İkisinin arasi kalbimin havasi mıydı neydi yok yok ikisinin havasi kalbimin arasi.. Of korkunca hep sarki solerim de.. Hannibal: Korkma.. Sevgilimden ayrıldım çok üzgünüm... ßuSRa ı|: Hea?! Hannibal: Ben onun icin o kadar adam öldürdüm, göz çıkarttım iğrençlik yaptım. İnsanlar benden nefret ettiler. Onu hep sevdiler..Ayrıldık.. Ben acilarin Hannibal'iyim.. ßuSRa ı|: Lan Hannibal aqlion mu sen? Hannibal: Artik ben Süt Hannibal'im. Tovbe edcem müslüman olcam. Karincayi bile incitmiycem. ßuSRa ı|: Ne bicik aksiyon bu ya....
~Admin~
Edward: Gel... éßRu: Ya sen wampir misin? Bir wampire göre teorik olarak yakışıklısında.. Edward: E.. Dıştan öyle gözükürüm.. éßRu: Yaa... Demek oyle.. Bnde distan insan gibi gözükürüm.. Edward: Aslinda nesin? éßRu: Wampir yiyen. Edward: Hönk?!
Ebru'm edward damacana yapti walla...
~Admin~