Hepiniz birbirinizi önceden tanıyosunuz. Bi kaç gün girmemiştim siteye yazılan mesajlara birbirinizle olan dialoglarınıza baktım ben içinizden sadece Zeynep'i çok iyi tanıyorum. Kendimi biraz yalnız hissetim x)
~Admin~
Hepiniz birbirinizi önceden tanıyosunuz. Bi kaç gün girmemiştim siteye yazılan mesajlara birbirinizle olan dialoglarınıza baktım ben içinizden sadece Zeynep'i çok iyi tanıyorum. Kendimi biraz yalnız hissettim x)
aaaaaaaaaaa semaaa aşk olsunn canım.Benim olduğum heryerde sen senin olduğun heryerde benim olmam lazım
böle laflar duymuyuym bidaha ona göre!!Ben seni tanıştırırım herkeslen sen merak etmee
ben bugün semaya gıcık oldum mesela.Sema darılma ama o imzanı internette dolaşırken ilk bn gördüm tmm mı?? hıhh
şaka bir yanaa bennn pek haz etmediğim yok.bazen kübra ya gıcık oluorum o kdR
~Admin~
Tamam bi ittiraf daha Zeyneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep imzayı da ilk ben koydum hıh şaka bi yana siteyi ilk açtığımızda İbrahim Toroman konusunun sabit olmasına çok gülmüştüm
Mod
Sema valla ben böle herkesle çene çalıyom ama öle bi tanışmışlığım yoktur yani :d
Evet.Bi itiraf daha.İnsan rahatlıyo itiraf edince bee.Nolsa bu siteye girmiyo kendisi istediim kadar söleyebilirim.
Filiz senden tek kelimeyle nefret ediyorum.Önünü bile zor gördürten bi kakül koydurmuşsun.Sürekli geriye atıp duruyosun.Aklınca güzel oldun.Bi gün yolucam o saçlarını bidaha geriye atamicaksınnn
~Admin~
kızzzzzzzzzzzz sema aşkolsun valla demek öle düşünüyonn gerçi snle çok konuşmuşluğum yok ama burda hiç kimse birbirini tanımıyodukii eğer burada çok aktif olursan bize katılırsan sni daha ii tanırız öyle deil mi ama
Mod
Daha fazla polemiğe gerek yok sanırsam ben diyceğimi dedim
Ayy bu anlatcağım hayatımın en utanç verici günlerindendi.
Bi gün okulda zeyneple kapıdan ilk kim gircek yarışı yapıyoduk. Zeynep'i ite ite sonunda sınıfa girmiştim ellerim havada sallaya sallaya ilk ben girdim ilk ben girdim diye koşuyodm karşımda müdürü görmemle susmam bir oldu müdüründe boyu bayaa uzun bana havadan bakıyo sanki tüm sınıf gülüyo bende kıpkırmızı oldum Zeynep'te kapının arkasından bakıyo yüzünün yarısı gözüküyo insan söyler dimi lan müdür var diye
~Admin~
Anaa ne bu be millet sevilmiom sevilmiom diyo Ben Ebru için Senaryo koymuşum oklumadn gitti o zaman bende sevilmiom.Beni sevmeyeni bende sevmem salaamam da
Ebruş demişin ya Filiz kim die.Bizim sınıfta gıcık biri işte.Sevmiom.Sadece o kakül meselesi de deil.Başka şeyler de vr oyüzden gıcık oluyom
İtiraflara dönelim lütfen.
Ben küçükken yaptığım bişey bu: Parktaki gölde kurbağa yavrularını öldürüp taşın üzerine koyarak milleti iğrendiren bendim ::!