Bir genç kızın gizli defteri/Hayat Devam ediyor-İpek Ongun
Yazar
Konu: Bir genç kızın gizli defteri/Hayat Devam ediyor-İpek Ongun Çarş. Ara. 10, 2008 11:41 am
Yazar: İpek Ongun Yayin Evi: Epsilon Yayınevi Basim Tarihi: İstanbul, Ocak 2007 Sayfa Sayisi: 349
Hayatta ne çok yollar yürüyoruz. Okul yolları... Çocukluk yolları... İlk gençliğin sancılı yolları... Üniversite yolları... Romantizmin acı tatlı yolları... Çalışma yolları... Dönüp baktığımda bir prizma görüyorum sanki... Serra'nın ne çok yüzü var. Çocuk Serra... Okullu Serra... Üniversiteli Serra... Aşık Serra.. Başka başka yollar, başka başka hayatlar, başka başka kimlikler, düşünceler, duruşlar... Şimdiyse evlilik yolunda... Hayat devam ediyor!
Ben daha serinin 1.kitabını okudum.Şuanda 2.kitabındayım.Gerçekten harika bir seri okumanızı tavsiye ederim;)
Mod
Konu: Geri: Bir genç kızın gizli defteri/Hayat Devam ediyor-İpek Ongun Perş. Ara. 11, 2008 2:03 pm
İpek Ongun'un kitapları güzel oluyor zaten... Epsilon yayınlarında güzel kitaplar war...
Mod
Konu: Geri: Bir genç kızın gizli defteri/Hayat Devam ediyor-İpek Ongun C.tesi Ara. 20, 2008 7:39 am
ayy ewet ipek ongunun kitapları süperrrrrr
Bir genç kızın gizli defteri/Hayat Devam ediyor-İpek Ongun