GencForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
GencForum

HoşGeldiniz Misafir
Son Ziyaretiniz: Çarş. Ara. 31, 1969
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  İstatistikLer  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

MSN DurumLarı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
~A$Lı<3

Mod
Mod
~A$Lı<3

Yaş : 29 Kayıt tarihi : 02/12/08 Mesaj Sayısı : 612 Nerden :
Kişisel İLeti :
Aktiflik Puanı:1612
MSN DurumLarı Vide
MesajKonu: MSN DurumLarı MSN DurumLarı Icon_minitimeC.tesi Ara. 06, 2008 10:01 am

Yazılan Durum: Çevrimiçi...
Anlamı: Aylak aylak oturuyorum, laf atan olursa sabaha kadar geyik muhabbeti yaparım... Hatta dur ben sana bulaşayım...
...
Yazılan Durum: Meşgul...
Anlamı: Yaptığım bir şey yok da; şu anda çevrimiçi olanlarla konuşmak istemiyorum... Önemli biri gelirse ben ona yazarım...
...
Yazılan Durum: Hemen dönecek...
Anlamı: Aslında buradayım ama yazmasını istemediğim biri var... O yazarsa diye burda değil süsü veriyorum...
...
Yazılan Durum: Dışarda...
Anlamı: “Ders çalışıyorum” diyeceğim yalan olacak... Aslında çalışmam da lazım... Sen yaz da cevap verip vermeyeceğime bakarız...
...
Yazılan Durum: Telefonda...
Anlamı: Yukarıdaki durumların hepsini kullandım, bunu hiç kullanmadım... Sırf ilginçlik olsun diye yazdım yani...
...
Yazılan Durum: Öğle yemeğinde...
Anlamı: Aslında uykuya geçiyorum ama önemli birinden haber bekliyorum... Kapalı görüp yazmaktan vazgeçmesin diye...
...
Yazılan Durum: Çevrim dışı...
Anlamı: Her gün 1 saat bilgisayarda kalmama izin veriyorlar... Kpattım... Babam ikide bir gelip kontrol ediyor...
iso2007

Mod
Mod
iso2007

Yaş : 29 Kayıt tarihi : 06/12/08 Mesaj Sayısı : 536 Nerden :
Kişisel İLeti :
Fa[bi]sRa
Aktiflik Puanı:1536
MSN DurumLarı Vide
MesajKonu: Geri: MSN DurumLarı MSN DurumLarı Icon_minitimeC.tesi Ara. 06, 2008 11:01 am

Hehehe!! Bazıları tam bnm icin qecerli Very Happy
~A$Lı<3

Mod
Mod
~A$Lı<3

Yaş : 29 Kayıt tarihi : 02/12/08 Mesaj Sayısı : 612 Nerden :
Kişisel İLeti :
Aktiflik Puanı:1612
MSN DurumLarı Vide
MesajKonu: Geri: MSN DurumLarı MSN DurumLarı Icon_minitimeC.tesi Ara. 06, 2008 12:21 pm

Very Happy Bisi deil=)

MSN DurumLarı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası