Karakterler --------------------------------------------------- Hande:Hande Soral ---------------------- Sessiz,dürüst,iyi ve çalışkan bi kız…günlük tutar ve müzik dinlemeyi sever
Burak:Burak Sağyaşar ------------------------- Okulun en havalı genci…iyi ve derslerde tembel bir çocuk…
Mert:Ali İl: ------------ Burak’ın bi arkadaşı.handenin kankası…ama ona sırılsıklam aşık…
Emre:Emre Aydın -------------------- Burak’ın bi arkadaşı…Gülhan’a aşık
Çağatay:Sarp Leventoğlu ------------------------------ Burak’ın kardeşi…Hande’yle ders konusunda yarışıcak…
Gülhan:Ekin Türkmen --------------------------- Hande’nin en iyi arkadaşı…aynı evi paylaşıyolar…Mert’e aşık…
Cansu:Fulya Zenginer -------------------------- Hande’nin kuzeni…aynı evi paylaşıyolar…ayrıca handeyle aynı sınıftalar
Çağla:Pelin Karahan ------------------------- Burak’la çıkıyor…ileride handeyle kavga edecek kadar hırsla dolu olucak…handeyle aynı sınıfta okuyorlar
Hande daha yeni okula gelmişti…Mert,Cansu,Gülhan’dan başka kimseyi tanımıyordu…Ve gele gele Çağla’nın sınıfına gelmişti.11b’ye… Burak ise hayatının aşkıyla karşılaşacağının haberini bile almamıştı rüyasından başka.11a ya giden Burak,hayatının tek aşkı hande’yle karşılacaktı…
yorumlardan sonra 1.bölüm geeeeliyooooor!
Mod
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık C.tesi Ara. 06, 2008 9:49 am
dewam cnm
~Admin~
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık C.tesi Ara. 06, 2008 9:51 am
dewaaaaaam
Aktiflik Puanı:131
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık C.tesi Ara. 06, 2008 9:53 am
1.bölüm -------------- Cansu:uykun geldi benim(hande kulağında kulaklık müzik dinliyodur her zamanki gibi) Gülhan:aynen.ooo baksana saat 12 olmuş Cansu:handeee!handeee! Gülhan: (bağırır)yangın var! hande:ne?nerde?yangın tüpü…mutfaktaydı…kızlar yorganları çıkarın…(cansuyla Gülhan koparlar) Cansu:uyuycaktık da haber verelim dedik hande:ya insana bi seslenilir Gülhan:sen seslendiniz mi diye sorsana Cansu:off hadi yatalım(uyurlar) ----------------- Çağatay:abi bıraksana çağlayla mesajlaşmayı.uykum geldi Burak:abi karışma bana çağatay:iyi ben yatıyom burak:iyi geceler(ikisi de uyur) ----------------- (Burak ve hande aynı rüyayı görür.rüyalarında ise ikisi birbiriyle dans ediyodur) ------------------- (sabah olur) ------------------- Cansu:kalkın kızlar Gülhan:ya bi 5 dk daha(hande hala uyuyodur) Cansu:uyanın yaa!her sabah bu çileyi çekmekten bıktım valla Gülhan:çekme o zaman.oooo hande hanım hala uyuyo hande:rahat bırakın ya Cansu:dur daha sorusunu bitirmedi hande:dalga geçme(hala gözleri kapalıdır)çok güzel bi rüya görüyodum.sayenizde bitti. Gülhan:kesin einsteini görmüşündür rüyanda hande:yok.bu seferki başkaydı Cansu:hmm…ne peki hande:bi çocukla dans ediyodum.çok tatlıydı c-g:ooooo! hande:gerçek olmadığını bilmesem çıkma teklif ederdim Cansu:Gülhan kafayı bozmuş bu Gülhan:kızım uyurken kafana karpuz mu düştü.cidden bozmuş kafayı… ---------------- Çağatay:abi kalk Burak:ya bırak beni Çağatay:noldu yine rüyandagüzel bi kız mı gördün? Burak:evet.ama bu seferki başkaydı.gerçek olmadığını bilmesem evlenme teklif ederdim Çağatay:ooo…abi seni pek iyi görmüyorum Burak:çok güzeldi yaa! ------------- hande:kahvaltınızı ettiyseniz okula Cansu:ben hazırım Gülhan:bende Cansu:sen heycanlanmıyosun… hande:niye heycanlanıyım ki Gülhan:yeni okul,yeni hocalar… hande:hıı…onun için mi? Cansu:rüyandaki aşık demiycemize göre hande:dalga geçme bee(okula gelirler) ------------------ Çağatay:Cuma duydum.bizim sınıfa yeni bi kız geliyomuş Burak:banane(hep rüyayı düşünür) Çağatay:belki rüyandaki kızdır Burak:çok komik(okula gelirler) --------------- 1.ders başlar ---------------- öğr:kızım kenidini tanıtır mısın? hande:ben hande.transferle buraya geldim.ankara’dan öğr:en çok hangi dersi seviyosun peki? hande:ilköğretimdeyken müzik’ti.ama şimdi ingilize öğr:oturabilirsin hande:bu mu kimyacınız öğr:evet.ayrıca sınıf öğretmenimiz ------------------ tenefüs olur ------------------- Cansu:gülhanı kapıp kantine gidelim hande:ya daha yni kahvaltı yaptık Cansu:sana ordan çocuk kesicez hande:off kızım…benim o işlerle ilgim yok Cansu:sabah öle demiyodun ama Gülhan:merhaba kızlar Cansu:hadi kantine Gülhan:ne çabuk acıktın kızım Cansu:ne acıkması…handeye çocuk kesçez Gülhan:öyle desene hande:hayinlerrr(kolundan tutarak zorla götürürler) ---------------- Çağatay:abi kız süperdi.bi o kadar da zeki… Burak:bana niye anlatıyosun ki(kantine inerler) Çağatay:bak işte bu kız(Burak zorla bakar) Burak:ama bu o… ------------------ Cansu:bak sağdaki çocuk okulun en havalı çocuğu(hande zorla sırf hatır için bakar) hande:ama bu o… (bu arada “susadım çeşmeye varmaz olaydım”şarkısı girer) ------------------- bölüm sonu -------------------
~Admin~
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık C.tesi Ara. 06, 2008 10:12 am
Susadım çeşmeye gitmez olaydımm Elinden bir tas su içmez olaydım....
(hatırlamayanlar için başı)
canım çok gsL oLmuş iLk bölüm dwmm edd...
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık C.tesi Ara. 06, 2008 10:23 am
2.bölüm ---------------- burak:abi gerçek mi? çağatay:noldu ki? -------- hande:ben yukarı çıkıcam(hızla sınıfa çıkar) gülhan:noldu ki şimdi? cansu:tahmin edebiliyorum.Rüyasındaki çocuk burak galiba ------- burak:sizin yeni kız var ya rüyamdaki kız çağatay:nee? ------------ hande:olamaz...olmamalı!(şoktadır) ------ burak:abi ben kaçar(handeyi aramaya koyulur)nerde bu kı yaa!(sınıflara tek tek bakar.11b nin önüne gelir)ayy çağla da orda.nasıl olsa çağla yanında makas taşımaz.arkadaşlar aranızda makası olan var mı? kimsede yok mu?(handenin masasının üstündedir) çağla:yokmuş canım burak:sen de varmış.niye sölemiyosun hande:aa...delinin zoruna bak!makasımı vermek zorundamıyım? burak:amaan...vermessen verme(sınıftan çıkar) çağla:selam yok mu aşkına? burak:selam(gider) çağla:oh valla.biz sanki burda saman çuvalıyız -------- burak:of ya çağatay:noldu abi? burak:ilk defa bi kız beni reddetti. çağatay:şunu söylemeyi unutmuşum.hande çok zor bi kızmış. burak:of ya çağlayı da kırdım çağatay:sana bişi sorcam...handemi?çağla mı? burak:hande tabiiki çağatay:o zaman çağlayla niye ayrılmıyosun? burak:bilmiyorum mert:selam millet.nasılsınız bakalım çağatay:ben iyiyim burak:ben diilim. mert:noldu kankii çağatay:ilk defa bi kız burağı reddetmiş de ondan.bi de hoşlanıyo o kızdan mert:abi çağla? burak:ayrılcam ondan çağatay:sıktı mı artık seni? burak:biraz.şu an handeden başkasını düşünemiyorum mert:hande mi? (burda Grup 84 ün ölürüm hasretinle şarkısı girer) ----------- bölüm sonu ------------
nası arkadaşlar...biraz kısa ama yaza yaza uzatçam ben...
Mod
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık C.tesi Ara. 06, 2008 11:07 am
Güzel olmuş. Ama olaylar biraz çabuk gelişmemiş mi sence?
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık C.tesi Ara. 06, 2008 12:19 pm
yoo ben çabuk görmüyorum.ama 2 bölümü de bi günde koymam ona neden olabilir...
Mod
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık C.tesi Ara. 06, 2008 1:09 pm
Ya kızdıysan özür dilerim. Kötü anlamda dememiştim
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık Paz Ara. 07, 2008 11:46 am
3.bölüm ------------------ Burak:tanıyomusun onu? mert:evet ama zor kızdır hande kola kolay çıkmaz senle Burak:işte bende ondan korkuyorum --------- Gülhan:kızım niye çıktın yukarı hande:ya rüyamdaki çocuk…Burak’mış… Gülhan:ciddi mi?ee nolcak şimdi? hande:az önce tersledim onu Cansu:bence vazgeç.çağla bırakmaz onu hande:az önce sattı çağlayı da Cansu:o zaman sana da aynısını yapar hande:ayrıca benle çıkçağı ne malum Gülhan:o da doğru ya hande:hadi bak zil çaldı ------------ (ders biter.tenefüs olur) ------------ Burak:abi benim o kızla çıkmam lazım Çağatay:abi zor kız diyoruz dinlemiyosun…hem o güzel kız.bırakırlar mı sanıyon sen mert:selam millet Burak:selam.ya oğlum hande… biriyle çıkıyomu? mert:oğlum o iş yaş.kimseyle çıkmıyo.hiç de niyeti yok.kız inek Burak:bi kere deniyim bakalım mert:sen bilirsin ama maalubiyet kötü olucak Burak:ben gidiyorum -------------- hande:ya makası uzatsana Cansu:al. Burak:çağla bi gelir misin? çağla:geliim canım -------- Burak:çağla ayrılmak istiyorum senden çağla:neden?başka biri mi? Burak:hayır…aşk bitti bende çağla:tamam…mutluluklar(kendini ağlamamak içn zor tutar) Burak:üzgünüm çağla:önemli diil(sınıfa gider) ------------- (çağla ağlamaya başlar) hande:kızlar çağla ağlıyo… çağla:bencil!neyine ki senin burakla çıkmak Cansu:noldu kızım çağla:burakla ayrıldık hande:aa neden? Cansu:beyfendide aşk kalmamış…tahmin ediyodum ama ben --------- Burak:oh be! Çağatay:aveaya mı geçtin oğlum…noldu? Burak:çağlayla ayrıldık…Kuş gibi hafifledim emre:birisini mi buldun yoksa Burak:pek sayılmaz…yani daha çıkma teklifi bile etmedim mert:o iş yaş söliyim ben sana(içinden:benle bile çıkmıyo ohooo avucunu yalarsın) Burak:ne o oğlum…hande lafını duyduğundan beri bana muhalefetsin…yoksa? mert:evet ulan seviyorum handeyi e-ç:nee? Burak:bu yüzden dimi beni handeden soğutman mert:tabi bu yüzden:sana bişi söliyimmi…handeyi ne sana ne de başkasına yar ederim…bunu o koca kafana sok Burak:ne diyon lan sen(kavga başlar) Çağatay:abi durun yaa(emreyle ikisi onları ayırmaya çalışır) --------------- x öğrencisi:hey kavga var Gülhan:yine kim kavga ediyo…sakın semihle can deme x öğrencisi:yok bu sefer iki kanka…mertle Burak h-g-c:nee? Cansu:mert kavga ediyo…inanmam(olayın olduğu yere giderler) ------------ hande:ya napıyosun mert? mert:sen karışma hande hande:sana hiç yakıştıramadım mert…seni hiç kavga ederken görmemiştim mert:handeeee! sen karışma..gününü göstericem sana Burak(tam burağa yumruk atarken) hande: (bi tane tokat atar)hayalkırıklığına uğrattın beni(hızla sınıfa çıkar) --------------- bölüm sonu ----------------
4.bölüm Fragmanı ------------------------ hande:hala inanmıyorum.mert gibi sakin birisi kavga ediyo -------- burak:hande senle bişi konuşabilir miyiz? hande:ben eşkiyalarla konuşmam --------- mert:ödev var mıydı hande?(ses çıkmaz)heey! cansu:konuşmuyo senle duymuyomusun? --------- burak:hande...ben senden hoşlanıyorum hande:ama... burak:dinle.eğer kabul edersen seninle çıkmak istiyorum -----------
evet arkadaşlar...fragmana özellikle yorum istiyorum
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık Salı Ara. 09, 2008 6:45 am
4.bölüm ------------ Burak:üff ya!(mert gider) Çağatay:oğlum ne yaptın ya! Burak:off..beni böle tanıması kötü oldu(handenin yanına gider) ---------- hande:hala inanamıyorum.mert gibi sakin birisi kavga ediyo Cansu:boşver onu da bak kim geliyo hande:kim?ıyy Burak… Burak:merhaba kızlar(ses çıkmaz)hande seninle bişi konuşabilir miyiz?(çağla dinler) hande:ben eşkiyalarla konuşmam Burak:ama… hande:ne diyceksen de şimdi işim gücüm var Burak:neyse iyi dersler(gider) Cansu:ya sana açılacaksa?niye geri çevirdin? hande:boşver ya! Gülhan:hata yaptın kızım söliyim sana hande:kızım çağlaya yaptıklarının aynısını bana da yapçak.niye bile bile yanlış yapayım Cansu:o da doğru ya Gülhan:ya senden hoşlanıyosa gerçekten hande:ya iyi de benim fikrimi soran yok!onun la çıkmak istemiyorum!hem onun öle bişi söliceği ne malum? Cansu:rüyanı anlatırken öle demiyodun ama hande:o onu tanımadan önceydi Gülhan:bence yine de dinlemeliydin onu hande:ben eşkiyalarla konuşmam…nası kavga ediyolardı yaa! çağla:çok doğru yaparsın handei mi(zil çalar) mert:ödev varmıydı hande?(ses çıkmaz)heey! Cansu:konuşmuyo duymuyomusun? mert:hande özür dilerim bak… hande:git başımdan ---------- (çıkış zili çalar) ---------- Burak:oğlum beni beklemeyin Çağatay:niye? emre:abi bizden gizli diil dimi? Burak:yok abi handeye açılcam ç-e:oha! Burak:hadi ben kaçar!(gider) ---------- hande:bu akşam tv benim ona göre Cansu:saçmalama biz gülhanla dizimizi seyretçez hande:ya ne zevk alıyosunuz atları izlemekten.mtv daha güzel Gülhan:ol-maz!doludizgin yılları seyretçez… Burak:hande biraz konuşabilir miyiz?(başka bi yere giderler)beni sonuna kadar dinlemeni istiyorum hande:söyle hadi Burak:hande…ben senden hoşlanıyorum hande:ama… Burak:dinle.eğer kabul edersen seninle çıkmak istiyorum -------------- bölüm sonu --------------
5.bölüm -------------- Burak:konuşsana(handenin dili tutulmuş gibidir) handeoğal bişey Burak:fikrin ne?yani cevabın hande:maalesef(koşarak hızla uzaklaşır) Burak:kabul etmedi yaa off… ---------------- Cansu:noldu ya?ne dedi? Gülhan:suratın bembeyaz olmuş.kızım anlatsana hande:ya Burak çıkma teklifi etti c-g:oha! Cansu:sen ne dedin? hande:kabul etmedim Gülhan:kabul etseydin kızım.kaçırdın güzelim fırsatı hande:ya kabul etseydim?bi kaç gün sonra çağla gibi bırakçaktı.bile bile zaman kaybı Gülhan:bak o doğru Cansu:ya gerçekten sevdiyse seni hande:onbinde bir ihtimal için değmez.(eve gelirler)bu akşam biraz çalışçam.yani tv sizin. c-g:holley! --------- Burak:abi ben gidiyorum Çağatay:nereye(demeye kalmadan Burak gider)gitti… (Burak gizlice babasının anahtarlarını alır ve arabayı kaçırır.bunu Çağatay görür) Burak:off ya…hiç böle bişi hissetmemiştim.ama kız da haklı naspın benim gibi haytayı(tam gaz bara gider) ---------- Burak:off ya(bi şişe votkayı bitirir)abi hesap? barmen:buyurun(öder ve otoparka gider) ------ Burak:bumuydu ya?(plakayı okuyamaz)neyse(rastgele seçtiği araba doğru arabadır)hadi beni eve götür(yola koyulur)ne biçim yol bu ya sallanıp duruyoo ------------- hande:kızlar ben geldim Cansu:çözfünmü soruları hande:evet.daha çözcektim de canım sıkıldı…bıraktım Gülhan:iyi ettin. ------------------------- *****Ahmet:Ahmet Leventoğlu********** Burak ve çağatayın babası -------------------- Çağatay:baba…Burak arabayı aldı…gitti Ahmet:ne?dedi bu çocuk(polise haber verir) ----------- Burak:ya yine yol sallanıyo…her tarafım tutuldu zaten…şurası ii dinlenmek için(fren yerine gaza basar)heey dursana…. GGGÜÜÜÜÜMMMMMM!!! (Burak kamyona çarpar) ---------- hande: (sanki malum olmuş gibidir)kızlar içim sıkılıyoo Cansu:yağmur yağcak ya ondadır hande:inşallah ------------------- polisler arabayı hurda olmuş biçimde bulur.burak hastaneye kaldırılır…yoğun bakıma ------------------ Gülhan:haberler başladı(sesi açar) ***son dakika yine otoyolda kaza…birazdan*** hande:ayy yine kaza uğur dündar:bu akşam saatlerinde otoyolda büyük bi kaza meydana geldi.kamyonla bir otomobil çarpıştı ve kamyon şöförü öldü…aracın sürücüsü ise daha 17 yaşında ve alkollü…hayatının baharında bir genç şimdi yaşam mücadelesi veriyor…haberin ayrıntıları(videoya geçerler) hande:Burak!!! ------------------- bölüm sonu ------------------
flood için özürr
Mod
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık Salı Ara. 09, 2008 9:24 am
OFFF YENİ BÖLÜM SÜPER OLCCAAK.. yb yb ybb!!!
Mod
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık Salı Ara. 09, 2008 10:40 am
Kamyon şöförünün ölmesi için Burak'ın önden çarpması gerekiyo.Bu durumda Burak ters yoldan mı gidiyodu???
Güzel olmuş da Aşk bu kadar kolay mı?
Mod
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık Cuma Ara. 12, 2008 1:35 am
Katılıorum (:
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık Perş. Ara. 18, 2008 9:15 am
biraz geciktirdim farkındayım ama yeni girebilme forsatı buldum.saolsun e-mail uyardı beni:)
6.bölüm ----------------- cansu:aa burak bu gülhan:ayy olamaz hande:kızlar toparlanın(bi yandan da çağatayı arar)alo çağatay hangi hastanedesiniz? çağatay:özel ...hastanesi...kadıköydeki hande:tamam(hastaneye giderler) ----------- hande:durumu nasıl? mert:yoğun bakımda işte ahmet:sen burağın nesi oluyosun?(otma sessizleşir) hande:arkadaşı (saatler geçer.gece olur.hande aharicinde herkes uyuyodur) hande:of ya!ya hiç uyanmassa(camdan burağa bakar)uyan başımın belası uyan(burak gözlerini açar)ayy!uyanın burak gözlerini açtı(sevinçten ağlar) doktor:çekilin de bi bakalım ------------ doktor:merhaba burak burak:hande... doktor:bi dakika...aranıza hande kim?(herkes handeye bakar) hande:şeyy...benim doktor:hasta sizi istiyo hande:geliyorum ------------- hande:geçmiş olsun burak: (kafasını sallar) hande:niye içtin burak: (sence der gibi bi bakış atar)hande... hande:efendim burak:seni sevi...(kalbi durur) hande:buraaaaak!(doktorlar gelir.handeyi çıkarırlar) ----------- ahmet:noldu hande:burağın kalbi durdu(ağlamaya başlar)ben bahçedeyim ------------- doktor:elektroşoku 200 e ayarla hemşire:200 fazla diilmi? doktor:ayarla dedim(uygularlar.burak yaşama geri döner) hemşireöndü doktor:hadi çıkalım ------------- ahmet:oğlum...oğlum nasıl? doktor:hasta hayata döndü ahmet:çok şükür... ------------------ hande:ya ölme ölme(cansu yanına gelir) cansu:canım(sarılırlar) hande:ölmücek dimi cansu:geri geldi hande:ciddi mi?(sarılırlar) cansu:ne dedi sana hande:pek bişi diyemedi cansu:bişi daha...sen buraktan hoşlanıyomusun? hande:galiba evet ---------------------- bölüm sonu --------------------
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık C.tesi Ara. 20, 2008 8:24 am
7.bölüm ----------------- cansu:vay kızım hande:dalga geçme be cansu:ee niye çıkma teklifini kabul etmedin hande:güvenmiyom o zibidiye cansu:hadi gidelim içeri dondum burda hande:tamam(içeri giderler) ------------- hande:şimdi nası? ahmet:iyi...uyuyomuş.senle konuşabilir miyiz? hande:peki ----------------- ahmet:ne söledin burağa? hande:hiiç... ahmet:sen...burak için özel biri olmalısın hande:hayır diilim ya da haberim yok ahmet:peki burak...senin için özel biri mi? hande: (cevap vermez) ahmet:soruma cevap alamadım hande:bilmiyorum ahmet:bişey daha...burak durup dururken içki içmez.onu üzen bişi olmuş belli ki.ne olduğunu biliyomusun? hande:maalesef evet! ahmet:öğrenebilir miyim? hande:burak iyileşince söylese ahmet:tamam ----------------- hande:nasıl? cansu:uyanmış galiba hande:gerçekten mi?(hemen camdan ona bakar)uyanmış.(burak handeyi çağırır)ayy beni çağrıyo cansu:e gitsene hande:ya yine kalbi durursa cansu:saçmalama(hande burağın yanına gider) --------- (burak zor konuşuyodur) burak:gel... hande:ya ödüm koptu kalbin durunca burak:senin için bu kadar önemliyim yani hande:... burak:sana bişi sorcam.ama dürüstçe yanıt vericen hande:tamam burak:benden hoşlanıyomusun? hande:... (biraz süre geçer) burak:ben cevabımı aldım --------------------- bölüm sonu ----------------------
evett bol yorum
Mod
Aktiflik Puanı:1729
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık C.tesi Ara. 27, 2008 8:13 am
güzel yazmışsın da çok çabuk gerçekleşmiş sanki herşey
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık Perş. Ocak 01, 2009 3:38 am
8.bölüm --------------- hande:ya...aslında... burak:ya tamam kıvranma hande:off burak:bi şey daha...niye çıkma teklifimi kabul etmedin? hande:sence? burak:bana güvenmediğin için mi? hande:evet burak:çok açıksözlüyüz... hande:biraz öyleyim(gülüşürler) -------------- gülhan:ne konuluyolar yaa(camdan onları izlerler) cansu:güldüklerine göre iyi bişi ------------ burak:yalan söylemediğime inansan sana bişi sölemek isterdim hande:sen söle belki inanırım burak:ilk defa bi kıza karşı bu kadar yoğun bişi hissediorum hande:... burak:tamam madem benle çıkmıyosun.arkadaş olalım hande:olur o bak --------------- cansu:ohooo..bunlar iyice kaynaştı valla gülhan:harbiden ya ------------- hande:ben artık gidiyim burak: (handenin elini tutar)gitmesen --------------- cansu:oha! gülhan:çüşş -------------- hande: (hemen elini çeker)dinlen sen burak:ama ben senin yanında dinleniyorum hande:olsun(dışarı çıkar) ------------- c-g:oooooo! hande:ne var cansu:el ele tutuşmalar... gülhan:gülerek konuşmalar... hande:ya siz bizi mi izliyodunuz? cansu:ne sandın? hande:pes! gülhan:konuyu değiştirmeyelim cansu:evet hande hanım hande:ya düşündüğünüz gibi bişi yok gülhan:nası yani? hande:arkadaşız şimdilik.ayrıca elimi burak tuttu.benle ilgisi yok c-g:hmm... hande:inanmazsanız inanmayın cansu:nasıl arkadaş oldunuz anlat azcık hande:dedi madem benle çıkmıyosun.o zaman arkadaş olalım cansu:ooo...kaleyi içten fethetmek güzel taktik hande:ama bana sökmez(gülüşürler) gülhan:pek belli olmaz hande:ben acıktım.yiyelim bişiler sonra siz okula gidersiniz gülhan:sen gelmicekmisin? hande:burda kalıyım cansu:arkadaşının yanında(gülhanla cansu kopar) hande:ben sizi varya... (saatler geçer.burak'ı normal odaya alırlar) hande:nasılsın şimdi burak:iyiyim.telefonun yanında mı? hande:evet burak:vay...çalışkan kız hande okula telefon götrüyo hande:çok konuşma sen.hem napçan telefonumu burak:müzik dinlicem hande:dinle ne dinliceksen...1000 i geçik şarkı var burak:yuh...(teli alır)nerde bu klasör(yeni bi mesaj gelir.klasörü ararken onu yanlışlıkla açar)bu ne ya! hande:ne ne be?(burak mesajı okur"aşkım bu akşam ankara'dan misafirlerin var")noldu ya ver şu telefonu(mesajı okur)ayy tam da zamanı burak:kimmiş?(cansu'dur) hande:aa...sanane be burak: (çok kıskanır)insan arkadaşına sölemez mi? hande:öğrenmek zorunda mısın? burak:evet hande:söliyim o zaman erkek arkadaşım ---------------- bölüm sonu -----------------
9.bölüm ------------------ burak:şaka bu dimi? hande:tabiiki de şaka.benim sevgilim yok ki (gülmeye başlar) burak:iyi o zaman.kim peki? hande: (hala gülüyodur)cansu burak:neyse ben müzik açmayı beceremedim.sen açar mısın? hande:dur cevap yazıyım(yazar)al sana müzik(müzik açar) (bi süre sonra) doktor:hastamız taburcu olabilir artık burak:holley! (aşkam olur.burak evine gitmiştir) ------------------ hande:merhaba kızlar c-g:merhaba cansu:burak nası oldu? hande:taburcu oldu işte gülhan:ankara dan misafirlerin gelcekmiş hande:evet.ben odamdayım cansu:sen gelir gelmez odana kapanmazdın noldu? hande:ya dün günlüğümü yazamadım. onu yazcam gülhan:biricik sırdaşına anlat zaten herşeyi hande:çok biliyonuz siz(odasına girer) -------------- (günlüğünü yazmaya başlar) hande:sevgili günlük, dün sana yazamadım.çünkü geçerli bi sebebim vardı.çünkü aşık olduğum çocuk kaza geçirmişti.tabi sana o olayı anlatmadım. geçen gece gördüğüm rüyada o çocukla dans ediyodum ve sabahında da onla tanıştım.adı burak.akşam üstüne doğru sevgilisinden ayrldı ve bana çıkma teklifi etti.ama tabi reddettim.çapkın kızana güvenilir mi?işte burak da reddedilmeyi hazmedememiş olmalı ki alkol almış ve oturmuş direksiyona...kaza yaptı abi haliyle.hastanedeydim o yüzden yazamadım.ama kahretsin ondan hoşlandığımı cansu da o da öğrendi...neyse bu akşamlık bu kadar.annem,babam ve abim bu akşam gelcek...çok özledim onları...hoşçakal ---------------- hande:ben geldim cansu:hoşgeldin(kapı çalar) hande:ayy geldiler(kapıyı açar)hoşgeldinizz [ahmet:kevork türker handenin babası canan:hülya şen handenin anası çağdaş:burak özçivit handenin abisi(handeden 2 yaş büyük)] ahmet:özlemişim yaa(sarılırlar) canan:bende çağdaş:ooo...kardeşim baya büyümüş(gülüşürler) hande:e geçin içeri dondum ben(içeri geçerler) -------------- hande:özlemişim sizi yaa çağdaş:dersler nasıl bakalım gülhan:benim berbat cansu:benim idare eder. hande:benim her zamanki gibi çağdaş:senin niye berbat gülhan? gülhan:ne biliyim işte.sevmiyom dersleri hande:yoldan geldiniz acıkmışınızdır ahmet:ben tokum canan:ben de çağdaş:ben acıktım valla hande:üçümüz bi börek yapmıştık...ondan yermisin çağdaş:olur (yemek yerler) -------------- (saatler gçer.herkes bi koltukta mayışmış film izliyodur) hande:üff reklamında sırasıydı(telefonu çalar)hadi bakalım kim bu şimdi(arayan buraktır)izninizle(dışarı çıkar.çağdaş da peşinden)alo ---------------- bölüm sonu ---------------
10.bölüm --------------------- burak:nasısın? hande:iyiyim sen? burak:iyi işte hande:sırf hatır sormak içn aramadın herhalde burak:ııı...ya bişi isticektim hande:dinliyorum burak:unuttum hande:bravo burak:aklıma geldi hande:söle burak:ya böle senin kankilerle benim kankileri toplaştırıp ders çalışalım hande:sen dersleri de mi düşünürdün? burak:ya dalga geçme.ee de niyosun? hande:aslında olabilir.sen organizasyonu yap.bana haber verirsin burak:olur.hadi görüşürüz hande:görüşürüz(tam içeri girecekken abisiyle karşılaşır)ne o?beni mi dinliyodun? çağdaş:yoo...hava almak istedim hande:kesin öyledir -------------- (burak mert haricinde herkesi arar.handeye haber vermek içn onu da arar) burak:alo burak:tamamdır.çağatay emre cansu gülhan ben ve sen çalışıyoruz hande:mert? burak:onu boşver hande:nası boşver burak:ben onunla konuşmuyorum hande:siz neden kavga ettiniz? burak:boşver... hande:arkadaştan bişi saklanmaz burak:yaa...neyse zamanı gelince öğrenirsin hande:ne demek istiyosun sen? burak:benden duyma boşver... hande:ya sölesene çatlatma insanı burak:mert de seni seviyomuş.ondan kavga ettik...rahatladın mı? hande: (şoka girer)ne? ---------------- bölüm sonu
11.bölüm ----------------- hande:sen ciddi misin? burak:maalesef evet hande:neyse...ne zaman toplanıyoruz burak:yarın saat 1 de...uygun musun? hande:uygun burak:tamam o zaman görüşürüz hande:görüşürüz(teller kapanır) çağdaş:kimdi o? hande:bi arkadaş çağdaş:nası bi arkadaş? hande:kim bu diye sorsana... çağdaş:anlat işte hande:tamam.adı burak çağdaş:yani erkek hande:üf abi ya...kendisi arkadaşım.sadece arkadaş çağdaş:emin misin? hande:ya evet çağdaş:ne toplantısıymış o? hande:ders çalışçaz hepimiz... çağdaş:okey hande:üf abiii...sen de sorguya çektin çağdaş:ne zaman gidiceksin...yani bırakıyım seni hande:gerek yok biz gideriz çağdaş:olmaz öyle şeyben bırakırım.ne zamana anlaştınız? hande:off...yarın 1 de çağdaş:tamam.hadi üşiycen.girelim içeri --------------- (ertesi gün) ------------------- hande:hadi geç kalıyoruzz c-g:biz sonra gelicez hande:peki.hadi abii çağdaş:1 dk beklese ölürsün dimi(saçını yapıyodur9 hande:üf ya utamasan tuvalete giderken bile süslencen çağdaş:ona bakım derler.(saçını yapar)hazırım hande:türkiye güzeli kulisten çıktı nihayet çağdaş:dalga geçme (yolda yürümeye başlarlar) çağdaş:daha önce o burak denilen çocuğun evine gitmişmiydin? hande:hayır çağdaş:nerden biliyosun peki evin yerini? hande:sölemişti.hem bulamazsak telefon denilen bi icat var...bay bell'in icadı hani çağdaş:hemen de bilgelik yap hande:yaptırma o zaman...dondum yaa çağdaş:koluma girebilirsin(kola kola yürümeye devam ederler) hande:sevgilin kıskanmasın çağdaş:bugün espritüeliiğin üzerinde dur bakalım(evin önüne gelirler.burak handeyi camda beklerken bunları kol kola görür.azcık kıskanır)burası mı? hande:büyük ihtimal(burağı camdayken görür)aa bak orda.hadi görüşürüz çağdaş:görüşürüz.iyi dersler(yanağından öper) hande:saol(burağın içinde filizlenen kıskançlık tohumu ağaç olup meyvelerini kalbine döküyordu) burak: (kapıyı açar)hoşgeldin hande:oo daha kimse gelmemiş. burak:evet(handeye karşı aşırı soğuk davranır) hande:görüşmeyeli baya iyileşmişin burak:evet hande:herkes gelene kadar azcık muhabbete ne dersin burak:olur hande:ya sen niye kısa cevap veriyosun?yanlış bişi mi yaptım? burak:yoo sana öle geliyo hande:hiç de öle gelmiyo (diğerleri de gelir) çağatay:başlayalım o zaman (ders çalışırlar.akşam olur ve geyik muhabbeti başlar) cansu:burak sen biraz durgunsun.noldu? hande:bana da bişey demedi burak:bişeyim yok hande:kesin benle ilgili...baksana doğru dürüst konuşmuyo bile burak:... hande:sen gelsene bi(başka bi odaya giderler) ---------------- hande:noldu? burak:dedim ya yok bişeyim hande:var... burak:tamam pes. hande:dinliyorum ------------------------ bölüm sonu ------------------------
Konu: Geri: Rüyamdaki Aşık Perş. Ocak 01, 2009 3:38 am
12.bölüm ------------------- burak:ya sen bana bi yalan söledin hande:yavaş...ben yalan sölemem burak:smlemediysen niye seni sevgilin bırakıyo hande:iyi de benim... burak:sevgilim yok deme sakın hande:ama o benim... burak:kim olduğu umrumda bile de... hande: (bağırır)ya bi dinleee! ------------- çağatay:oha o bağıran hande miydi? cansu: evet?... ----------------- hande:bi dinle yaa burak:ne dinlicem boşver hande:o çocuk benim abim burak: (gülmye başlar)bunu yutmamı beklemiyosun herhalde hande:inanmazsan inanma.ama bana kimse yalancı diyemez.bunu o koca kafana sok(kapıyı sertçe çarpıp gider) ----------------- hande:ben gidiyorum kızlar(ardından burak da gelir)geliyomusunuz? cansu:noldu hande:evde konuşuruz(çağdaşı arar)abi ben çıkıyorum.haberin olsun çağdaş:tam da ben oraya geliyodum hande:tamam(gider) gülhan:handeyi ilk defa bu kadar sinirli görüyorum cansu:aynen ---------------- çağdaş:cansuyla gülhan gelmicek mi?(burak camdan gizlice onları izliyodur) hande:onlar daha oturcakmış çağdaş:çok sinirli görünüyosun.noldu? hande:boşver(arabaya binerler) ------------------- emre:noldu ben onu anlamadım c-g:aynen çağatay:anlatsana oğlum burak:nolcak galiba hayatımın hatasını handeye yalancı diyerek yaptım c-g:yandın... burak:üff...ya emin olmak istiyorum.handeyi kim bıraktı? c-g:abisi burak:offff ------------- (hande ve çağdaş eve gelir) hande:ben odamdayım ------------------- (günlüğünü yazmaya başlar)
sevgili günlük, bugün çok kötüyüm.kendimi çok ama çok yorgun hissediyorum.hemen anlatayım günümü
dün akşam ailem ankara'dan geldi.çağdaşın kıskançlık krizi tuttu.telefonlarımı dinliyo akıllı.bi sinir oluyom ama...acayip şaşırtıcı bi haber öğrendim ve hala şoktayım.mert beni seviyomuş.inanamadım
bugüne gelince,gerizekalı burağa çalışmaya gittim.o koca kafalı burakçağdaşı sevgilim sanmış.normal bişey.ama yalancı demesi çok koydu...affedeceğimi pek sanmıyorum.zaten burakla farkında olmasakta aramızda bişey olmasına çağdaş köpürür...zaten kıskanç...hoşçakal ---------------- c-g:biz geldiik a-c:hoşgeldiniz cansu:hande nerde? çağdaş:odasında (gece olur.burak haricinde hrkes uyumuştur) ------------------- burak:o günlüğü almam lazım ------------------- bölüm sonu ------------------
13.bölüm --------------------- (handenin evine gizlice girer) burak:nerde bu ya!(günlüğü uzun bi aramadan sonra bulur.o sırada handeye bakar)ne tatlı uyuyo yaa(günlüğün ilk sayfasını açar)oha üç yıldır yazıyomuş..helal(rastgle bi sayfa açıp okumaya başlar)
sevgili günlük, bugün sana yazmaya başladığmın 2.yıldönümü.bu yüzden çok mutlu olsamda abime çok kızgın olduğumu söylemeden edemicem.
ya cem'i dövdü.neymiş efendim benimle çıkıyomuş..sanane!o haftada bir kere sevgili değiştirirken iyi...öss ye kadar erkek arkadaş kavramı olmıycakmış bende..başka derdi?çok kıskanç yaa..aradım az önce cem'i.açmadı...meşgüle aldı.e haklı çocuk bi daha mı dayak yesin...(devamını okumaz)
burak:oha!(eli handenin telefonuna çarpar ve tel. yere düşer.haliyle hnde uyanır)hii! hande: (burağı gördüğü gibi surat şekli değişir)n'arıyosun sen burada? burak:ben...şey... hande: (burağın elindeki günlüğü görür)okumadın dimi burak:bi sayfasını sadece hande:ne hakla! burak:ya merak ettim geçmişini hande:ne öğrendin peki 1 sayfayla burak:önceden birile çıktığını öğrendim mesela hande:o sayfayı mı okudun? burak:rastgele açtım o sayfa çıktı. hande:ver günlüğümü burak:şeyy...bende kalsa bu gece.yarın sabah getiririm söz... hande:pişkin!bağırmamı istemiyosan git burak:al (günlüğünü verir)hande...ben özür dilerim hande:... burak:bişey sölesene hande:aç şu son sayfayı..oku (burak okur)ve şimdi git...başıma bela almak istemiyorum burak:tamam.ama unutma ki herkes istemese de hata yapabilir.iyi geceler(gider) (kapı sesine çağdaş uyanır ve hemen hadnenin yanına gider) çağdaş:kapı sesi mi geldi hande:yoo...sa..sana öyle gelmiş çağdaş:yalan söylemeyi hiç beceremiyosun hande:off... çağdaş:kimdi o? hande:şeyy çağdaş:söylesene... hande:... çağdaş:kızıyorum ama hadne:bu...burak ------------------------ bölüm sonu ------------------------
14.bölüm ------------------ çağdaş:ne? hande:boşver.zaten gitti. çağdaş:niye gelmiş? hande:bi...bi ödev sordu çağdaş:yalan attığn nerden de belli...telefon niçin icat edimiş? hande:gerçekten...kafasına takılmış...çözdük çağdaş:hmm... hande:hmm hmm... çağdaş: hadi inandım.hadi iyi geceler hande:sanada(gider)ohhh... --------------- burak:abi gittim çağatay:ee? burak:günlükten bi sayfa okudum...önceden cem diye birisiyle çıkmış... çağatay:çok mu sevmiş bari burak:oho...inşallah beni de öyle seviyodur çağatay:abi sana yoğun bişi hissetse... burak:hissetmesse zaten hastanede başımda beklemezdi anladınmı? çağatay:... burak:seviyo ama...off çağatay:abi bu kız sanki diğerlerinden farklı gibi senin için burak:sankisi mi var... ---------------- sabah olur ----------------------- hande:herkese günaydın.aa nereye? ahmet:yarın iş var kızım canan:ama çağdaş kalıyo hande:siz de kalsaydınız... canan:yine geliriz(giderler) (handenin teline msj gelir."akşam pek konuşamadık")neyi? (burağı arar) hande:neyi konuşamadık burak:ya ne biliyim.ilgini çeksin diye öle yazdım.seninle konuşmak istiyorum hande:ne konuda? burak:gelcek misin? hande:gelirim de nereye? burak:... Cafe olur mu hande:olur.(kapatır)günaydın c-g:günaydın cansu:nereye gidiyon hande:burakla konuşçakmışız c-g:ooooooooo! hande:of ya bişey sölenmiyo cansu:ya siz dün kavga etmemişmiydiniz? hande:evet.o yüzden konuşmaya gidiyoru ya zaten gülhan:iyi şanslar hande:dalga geçmeee(gider) -------------------- burak:hoşgeldin hande:ne konuşçaz(otururlar) burakün yaptığım kabalık için özür dilerim.odanın ışığı bi süre açık kaldı.tahminime göre de abin uyandı hande:uyanmış... burak:zor durumda kaldınmı peki hande:ilk defa yalan söledim mesela burak:hmm...özür dilerim tekrardan (bikaç dakika sessiz geçer) hande:başka bişey sölemiceksen... burak:bişey sölicem aslında.biraz da onun için çağırdım seni hande:neymiş o? burak:benimle çıkar mısın? --------------------------------------- bölüm sonu --------------------------------------
15.bölüm ---------------------- hande:bunu...daha önce konuşmamışmıydık? burak:evet ama şimdi daha sağlıklı bi karar vermeni isticem hande:o zaman söliyim.önceki cevabım gibi ha...(susturur) burak:baya bi düşün.sonra sölersin hande:peki.o zaman ben gidiyim burak:bırakabilirim istersen hande:saol ben giderim burak:peki görüşürüz hande:görüşürüz ---------------------- çağdaş:hande nerde? c-g:ııı... çağdaş:sölenize cansu:burak çağırdı.konuşçakları varmış (hande gelir) çağdaş:nerdesin sen hande:bu seni ilgilendiriyomu? çağdaş:sence? hande:ilgilendirmiyo(odasına gider) çağdaş:öldürcek bu kız beni yaa(o da odasına gider) ----------------- burak:oğlum konuştuk çağatay:ee? burak:çıkma teklif ettim tekrardan çağatay:o ne dedi? burak:hayır diyodu ama düşünmesini söledim çağatay:iyi yapmışın -------------- (cansu handenin yanına gider) cansu:noldu hande:yok bişey cansu:var var hande:üff eveet var cansu:öt bakalım hande:burak çıkma teklifi etti acnsu:oha!sen ne dedin? hande:hayır diycektim tam.düşün dedi cansu:hmm... hande:ben kahvaltı etmedim. cansu:ne tesadüf biz de ---------------------------------------- akşam üstü olur ---------------------------------------- hande:üff...kalbim başka şey sölüyo mantığım başka...amaaa bu sefer mantığımı dinlemicem(burağa mesaj çeker "bi deneyelim ")bakalım nolcak(cevap gelir"tamam napıyoruz?")yuh yaa(cevap yazar"bugün evden çıkamam.yarın sınav var")üff ya bi de abi unsuru tabi(cevap gelir"tamam.ben geliyim o zaman.beraber çalışalım")olur aslında(cevap yazar"olabilir.tamam bekliyorum") --------------------- buraK:oley beee(böle bağrıp durur) çağatay:abi noluyo burak:oğlum hande...kabul etmiş.çıkıyoruz çağatay:çok sevindim... burak:hadi ben kaçar çağatay:bişey sölicem. burak:dinliyorum çağatay:hani sen onu ilk gördüğünde diğerlerinden farklı demiştin burak:ee çağatay:onu da diğerleri gibi harcamıycaksın dimi? burak:... çağatay:sölesene buraK:ufukta gözükmüyo.hadi ben kaçtım çağatay:güle güle(burak gider) ------------------ (cansuyla gülhan gelir) cansu:neydi o mesaj sesleri? gülhan:evet.anlat bakalım hande:kızlar...biz burakla(cansu lafını keser) cansu:kabul mü ettin yoksa gülhan:bu arada ben bişey mi kaçırdım hande:evet.burağın çıkma teklifini kabul ettim cansu:tahmin ediyodum ama gülhan:çok sevindim canım hande:birazdan gelicek cansu:çağdaş abi? hande:ders çalışçaz.malum yarın ortak sınav var c-g:ayy evet ding dong hande:işte geldi(kapıyı açar)hoşgeldin burak:hoşbulduk(handeyi yanağından öper)nasısın? hande:napıyosun ya abim görcek...deli burak: nasısın? hande:iyiyim sen? burak:ben de iyiyim.ee burda antarktika otobüsünü mü bekliyoz hande:ayy kafakalmadı ki..geç içeri (içeri giererler) çağdaş:hoşgeldin burak:hoşbulduk(çağdaştan o günlük olayından sonra tırsmaya başlamıştır.akılna cem gelir) çağdaş:kim bu hande?yoksa burak mı? hande:evet çağdaş:memnun oldum.ben de çağdaş.handenin abisiyim burak:hande söylemişti(ikisi de güler)memnun oldum çağdaş:hande tebrik ederim.çok iyi bi insan seçmişsin kanka olarak (ikisi de birbirine şaşkın şaşkın bakar) ---------------------------------- bölüm sonu ----------------------------------
çok geciktirdiğim için baya bi bölüm koydum...ama ne yazık ki 1 kişi merak etmiş