Aktiflik Puanı:1729
Konu: Burak Sağyaşar C.tesi Ara. 06, 2008 7:07 am
Burak Sağyaşar paylaşımlarınızı burda yapabilirsiniz.
BİR ZAMANLAR ANKARA'DA ROCK BARLARDA ÇALOYORDUK! "Küçük Kadınlar"dizisiyle yıldızı parlaya Burak Sağyaşar,geçtiğimiz günlerde Midpoint Kafe'nin nefis ortamında hayranları Şeyma,Gonca ve İrem ile bir araya geldi.Burak'la ilgili kuponu doldurup,doğru cevabı veren hayranları muhteşem bir gün geçirdiler.
Yapımcı bir annenin oğlu olmak nasıl bir şey? -Annem benimle çok gurur diyuyor.Beni her izlediğinde ağlıyor.Diyorum ki;"Bu iş içindesin.28 yıllık yapımcısın.Sana komik gelmesi lazım tüm bu olanların."Yinede oturup ağlıyor.Annelik ayrı şey.
Tek çocuksun.Tek çocuk olmak seni nasıl etkiliyor? -Ablamın olmasını çok isterdim.Ama olmadı.
Bir müzik grubun varmış,doğru mu? -Doğru,evet.Ben 6 sene batari çaldım.Ankara'da rock barlara çıktık,çaldık.Bestelerimiz varı.Ama rock'la çok ilgim yoktu.Sadece bateri çalmayı seviyordum.Sonra İstanbul'a taşınınca bittiçAma her türlü vurmalı çalgıyı çalabilirim.Zaten ailemde çok müzisyen var.Aileden gelen bir şey.
Peki başka hangi müzik türlerini dinliyorsun yada seviyorsun? -Aklına gelebilecek her türlü müziği dinlerim.
Hangi takımı tutuyorsun? -Galatasaray'lıyım.
Neden Galatasarylısın?Ailevi birşey mi? -Nedenini bilmiyorum.Ama ailevi birşey değil,kendim seçtim.Küçükken öyle bir karar verdim ve "Ben Galatasaray'yım"dedim.
Galatasaray üniversitesine gitmenin de etkisi var mı? -Galatsaraylı olmamla hiçbir ilgisi yok.Galatasarayın eğitimini çok beğeniyorum.Takımla hiçbir ilgisi yyok.
Galatasarayın son durumunu beğeniyor musun? Galatasarayın en son bir maçına gitti.Fenerbahçe yi de bu arada kutluyorum.Galatasaylılar asildir.Biz galatasaraylılar yeildiğimiz zaa kutlamasınıda biliriz.Çok faatik değilimdir.HEr maçını takip etmem.Ama Galatasaray'ı asla bıraakmam.
Arkadaşlar yoruldum sonra devam edecem bu arada ben yazıyorum emeğe saygı lütfen
Mod
Konu: Geri: Burak Sağyaşar Paz Ara. 07, 2008 11:21 am
Saol ben dergiyi almıştım.Röportajın ilerisinde En sevdiği futbolcunun Volkan Demirel oldunu sölüyo.Akıllı çocuk bu ya Ablasının olmasını istiyomuş.Gel ben senin ablan olurum
Mod
Konu: Geri: Burak Sağyaşar Ptsi Ara. 08, 2008 10:08 am
Yazık abLa hasretiyLe büyümüss
Mod
Aktiflik Puanı:1729
Konu: Geri: Burak Sağyaşar Cuma Ara. 19, 2008 7:34 am
resimler tam net değil ama paylaştığın için sağol canım