macig necmi-macig_necmi@sihir sizdedir.com şafak sezer-fesupanallah_şafak@bıktım kirli çoraplarından.com peker açıkalın-gaffur_peker@seni tenhada kıstırırım.com zeynep mansur-dudak_zeynep@sen nasıl istersen.com gökhan özen-yasemin_gökhan@yasemin ve gökhan.com özcan deniz-serseri_özcan@ya evde yoksan.com nurgül yeşilçay-ezo_gelin_nurgül@ezo gelin.com gülse birsel-aslı_gülse@off cem.com tuğba ekinci-boynuz_tuğba@hülyamm.com alp kırşan-julya_alp@çılgın sakar.com yağmur atacan-yağmur_pınar@çılgın dersane timur.com fatih ürek-fatih_hade@hade hade hade hadeeeeeeeee.com yeliz yeşilmen-tatlı_manken@kravatı takıpta.com barış akarsu-barış_akarsu@gözlerin.com kutsi-kutsi_levent@aşk seni bende hapsetti.com yasemin ergene-ergene_yasemin@leventim nerdesin.com aydan şener-aydan_şener@fikrimin ince gülü.com zara-zara@yandım duman içi dağlarda.com cansu dere-sıla_cansu@boran sıla.com tan sağtürk-tan_şehrazat@şehrazatt ve tan.com eylem-eylem_turkish the lıght@amannn.com özgün-özgün@acıyı çeken anlar.com pelin karahan-pelin_karahan@kavak yelleri.com azra akın-azra_güzellik kraliçesi@oyun bitti.com burcu güneş-kaybol_burcu@sahip olma hiç bana ama.com cem özkan-cem_özkann@dön bana yeniden nolurr.com zuhal topal-fiknat_zuhal@şarkı söylemek lazım.com asena-asena_oryantal kraliçe@buzda dans.com keremcem-kerem_cem_yasemin@yasemin ve keremcem.com murat boz-murat_minimum@üfle püfle.com