Konu: Dünya Dillerinde "Seni Seviyorum" Çarş. Ara. 03, 2008 10:31 am
Dünya Dillerinde "Seni Seviyorum"
Dil "Seni Seviyorum" Türkçe SENİ SEVİYORUM Arapça 'uhibbuki (bayana); 'uhibbuka (erkeğe) Ermenice Yes kez ge sirem Bengali aami tomake bhalobhashii Bosna Volim te Cantonese Ngo oi ney Chickasaw Indian Chiholloli Hırvatça Ja Tebe Volime Danimarka dili Jeg elsker dig Felemenk-Hollanda Ik hou van jou (Hollanda); Ik zie u graag (Belçika); Ik zeen a toch zu geire Eskimo Akoolook Estonya Ma armasten sind Fince Mina Rakastan Sinua Fransızca Je t'aime; Je t'adore İrlanda Ta gra agam ort İskoçya Tha gradh agam ort Almanca Ich liebe dich Yunanca s'agapo' Hebrew Ani ohevet otcha (Erkeğe) Ani ohev otach (Bayana) Hindistan tumse meine pyar kiya Macaristan Szeretlek Endonezya saya sayang kamu İtalyanca ti amo Japonca Kimi o ai shiteru; Aishiteru; Chuu shiteyo; Ora omee no koto ga suki da; Watashi Wa Anata Wo Aishithe Imasu Kore Sa rang hae yo Latince Te amo Malaya dili Saya cintakan mu; Saya sayangkan mu Kuzey Çin Wuo Ay Ni Norveç jeg elsker deg Polonya Ja cie kocham Romence Te iubesc Rusça Ya tebya lubliu İspanyol Te adoro İsveç Jag älskar dig Arnavutça Te Dua Vietnam Anh yeu em (Bayana) Em yeu anh (Erkeğe) Farsça Tora dust darem
Mod
Konu: Geri: Dünya Dillerinde "Seni Seviyorum" C.tesi Ara. 06, 2008 1:33 am
Vayy...SaoL...
~Admin~
Konu: Geri: Dünya Dillerinde "Seni Seviyorum" C.tesi Ara. 06, 2008 3:22 am
hez de hezıkim buda kürtçe öleydi sanırsam tam bilmiom ama
bnce en güzel dil "TÜRKÇE" seni seviyorummmmmm (arkilerimmmmm:D)
~Admin~
Konu: Geri: Dünya Dillerinde "Seni Seviyorum" C.tesi Ara. 06, 2008 6:23 am
ben ce de saqoL yenede
CoAdmin
Konu: Geri: Dünya Dillerinde "Seni Seviyorum" Paz Ara. 07, 2008 12:13 am