Konu: Geri: Moderatör Başvuruları Paz Ara. 07, 2008 5:07 am
yürüüüüüüüüüü büşra kim tutar sni saolun canlarım bu güzel düşünceleriniz için
Mod
Aktiflik Puanı:1729
Konu: Geri: Moderatör Başvuruları Paz Ara. 07, 2008 5:11 am
sen sağol canısı
~Admin~
Konu: Geri: Moderatör Başvuruları Ptsi Ara. 08, 2008 3:10 am
Çoğunuzun bildiği gibi biz adaletsizliğe ve saygısızlığa tahammülümüz yok. Bunu kısa bir süre önce ispatladığımızı düşünüyorum.Hiç birşekilde moderatör alımlarında haksızlık olmayacaktır buna emin olabilirsiniz.Herkes hakettiği görevi alacak,rütbe verilen üyelere saygı duyulacak ve onlara güvenilecektir.Bundan şüpheniz olmasın.Umarım sizlerinde dediği ve istediği gibi sitemiz büyür büyür ve daha çok büyür....
Şuanda mod. olmayı hakeden 1-2 üye görebiliyorum yalnızca...Bunlar öncelikli sıradalar bizim gözümüzde..Mod alıncaksa ilk bu kişiler alınacaktır.
Mod
Konu: Geri: Moderatör Başvuruları Ptsi Ara. 08, 2008 5:07 am
Tamamdır B-Tanemm
Mod
Konu: Geri: Moderatör Başvuruları Salı Ara. 09, 2008 3:32 am
[b]Evet Zeynep ispatladınız.Bizde her ne kadar orada bir görevimiz olmasada haksızlığı görüp peşinize takıldık geldik
Bende mod olmak istiorum ama fazla paylaşımım yok.Ne bilim saçma bi konumu oldu die açmaktan vazgeçiyorum.İki tane mi ne var heralde açtığım başlık.Öle bi modluk deneyimim de yok Ama gerçekten mod olmak istiorum.Başvuruyu bende yapim.İhtiyaç olduğunda belki sıra banada gelir
1)Şimdiye kadar kaç sitede modluk yaptınız? -Hiç bi sitede yapmadım ama klan savaşlarında klan forumunda 3 ay modluk yaptım. 2)Hala bir sitenin moderatörümüsünüz? -Hayır oyunu bıraktım 3)Kaç saatinizi internette geçiriyorsunuz?(Günde) -Boş vakitlerimde dışarda olmazsam evdeyimdir.Evde de internet başında olurum.Girceğim ilk yerde bu site olur. 4)Yaşınız? -14.94 .4 ocakta 15 olucam