Konu: bakın işte yaff konu başlığı bulamadım :D Çarş. Ocak 28, 2009 8:11 am
yaa haftada bir günnn şölee herkes toplanıpp konuşalımm hepberaber olalımm binevi dedikodular,sorunlar,üzüntüler,sevinçlerimizi hep beraber ğpaylaşalım ne dersiniz???
Mod
Aktiflik Puanı:1729
Konu: Geri: bakın işte yaff konu başlığı bulamadım :D Çarş. Ocak 28, 2009 8:24 am
güzel olur ama kimse siteye girmiyor....
Mod
Konu: Geri: bakın işte yaff konu başlığı bulamadım :D Perş. Ocak 29, 2009 6:56 am
Güzel olur ama işte kimse girmiyo baksana siteye üyeleri geçtim senden başka admin girmiyo siteye.Her girdiğimde siteyi bomboş görünce benimde siteye girip paylaşım yapmak gelmiyo içimden.Sitenin reklamını da bi şekilde yapıp tanıtalım ki bu gönderdiğimiz şeyleri sadece biz okumayalım.Görüşmeye kalırsa msn den bile görüşürüz .Bu siteye verdiğimiz emeklerin bi anlamı,amacı olsun artık...
Mod
Aktiflik Puanı:1729
Konu: Geri: bakın işte yaff konu başlığı bulamadım :D Perş. Ocak 29, 2009 7:58 am
Melisa'ya katılıyorum.Okul açıkken herkes sınav var dedi yani ben bile sınav yüzünden giremiyordum ama şimdi tatil yinede girdiğimde kimse olmuyor paylaşım yapayım diyorum ama biran düşünüyorum kimse siteye girmediği için paylaşımın bir anlamı olmayacak.Ben bu siteye paylaşımları herkes okusun ve eğlensin,bilgilensin diye yapıyorum ama siteye kimsenin artık girmediğini düşündüğüm için artık yapmıyorum.Artık lütfen sitemize sahip çıkalım.
~Admin~
Konu: Geri: bakın işte yaff konu başlığı bulamadım :D Perş. Ocak 29, 2009 8:25 am
canlarım çok haklısınız ama ne yapabilirim bn msndekilere dedikm nerdeyse herkese söledim gelenler oldu gelmiyenler olduu söyleyin bna bn ne yapabilirim yapabiliceğim bişe varsa söyleyin bnde bu başlğı açarak en azından sitemizde olanları tekrar bi araya getirmek için yanii açtım ama gördüğüm kadarıyla değmezmiş neyse arkadaşlar daha fazla direnmenin bi manası yokkk emekleriniz için herkese çooooooooooookkkk ama çooooooook teşekkür ederimm iyiik varsınız....
Mod
Konu: Geri: bakın işte yaff konu başlığı bulamadım :D Cuma Mart 20, 2009 10:57 am
ya bnJede bnm de canim isdemio boLe bsken siteye boLe oLmamaLii yha